BEREIK UW DOELGROEP

Of u nu kiest voor First Team, NXT, YLA of eSports, bij ons bereikt u steeds de juiste doelgroep.

STADION

Ledboarding, 3D-carpets, pitch poppers... In Jan Breydel zetten we uw merk letterlijk en figuurlijk in de spotlight. U bereikt miljoenen kijkers in het stadion, op TV en in matchverslagen en vergroot meteen de reach van uw merk.

GAME DAY PARTNER

Beleef matchdag als nooit tevoren. Geniet van uitgebreide visibiliteit op onze businesskanalen, opvallende ledboarding, een audioboodschap door de stadionspeaker, een uitgebreide hospitalityformule, zicht op de aftrap van aan de zijlijn en nog veel meer. Word Game Day Partner en de wedstrijd is van jou.

MEDIA

115.000 unieke bezoekers, 400.000 sessies en ruim 900.000 pageviews per maand. Met uw reclameboodschap op de Clubsite haalt u een indrukwekkend bereik. Contacteer ons en ontdek hoe we ook úw merk online in de kijker zetten.

DIRECT INZICHT IN UW ROI

Exclusief voor partners! Met uitgebreide inzichten en reporting van GumGum en Nielsen tast u bij Club Brugge nooit in het duister. Analyseer uw bereik en krijg meteen inzicht in uw return-on-investment. Zo werken we samen aan een partnership op maat van uw wensen.

BE VISIBLE

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze visibiliteitsformules? Neem contact op en wij helpen u met veel plezier verder.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in