You are here

Ticketverkoop Champions League: Registreer je nu!

Binnenkort start Club met zijn nieuwe Champions Leaguecampagne. De ticketverkoop voor het kampioenenbal zal enkel online verlopen. Om zeker te zijn van jouw ticket moet je op voorhand registeren.

Hoe koop ik een abonnement?

Atlético Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco. Dat zijn de tegenstanders van Club Brugge in de Champions League dit seizoen. In Monaco werd donderdagavond geloot voor de groepsfase van het Kampioenenbal, waar Club ingedeeld werd in groep A.

 

Voor het eerst zal de ticketverkoop voor de Champions League bij Club enkel online gebeuren, zowel voor abonnees als voor de vrije verkoop. Daarom is registreren noodzakelijk.

 

Kocht jij jouw abonnement voor de Jupiler Pro League seizoen 2018 -2019 online? Goed nieuws, dan hoef je niets te doen, je bent geregistreerd en kan met je login en paswoord inloggen op my.clubbrugge.be en zo jouw abonnement voor de Champions League aankopen.

 

Kocht jij jouw abonnement voor de Jupiler Pro League seizoen 2018 – 2019 aan het loket? Zorg dan dat je geregistreerd bent op my.clubbrugge.be en dat je account gelinkt is aan je ticketingprofiel via ‘gekoppelde accounts’. Gedaan? Controleer dan even of alles in orde is op ‘mijn bestellingen’ op tickets.clubbrugge.be.

  • Staat jouw JPL abonnement bij ‘mijn bestellingen’ ? Super, dan hoef je niets te doen.
  • Staat jouw JPL abonnement niet bij ‘mijn bestellingen’ ? Stuur dan een mail voor 5/9 om 12u naar kaartenverkoop@clubbrugge.be met vermelding van uw e-mailadres en het cusnummer van uw abonnement.

Prijzen UCL abonnementen

Voor de groepsfase van de Champions League gelden volgende prijzen voor een mini-abonnement tijdens de voorrangsperiode voor abonnees. Vanaf 10/09 start de vrije verkoop voor CLUB 1891 members die geen abonnee zijn. 

 

Kreeg jij vorige week een mail waarin stond dat UEFA jouw plaats opeist? Dan kan jij tussen 7 en 9 september een andere plaats kiezen. 

 

BELANGRIJK: Per CLUB 1891 membership, ook voor abonnees, kan slechts 1 mini-abonnement aangekocht worden.