zaterdag 24 december 2022 11:00

Help mee aan een ‘Christmas For All’

De kerst- en nieuwjaarsperiode, een warme tijd waar we met familie en vrienden klinken op de feestdagen en terugblikken op de mooie gebeurtenissen van afgelopen jaar. Blauw-Zwart wil de Brugse kinderen die in kansarmoede leven ook "the most wonderful time of the year" bezorgen. Help jij mee hun wensen te vervullen via de Wensboom of speelgoedinzameling?

Maak mee het verschil

Vanuit verschillende partners in het Brugse welzijnswerk krijgen we steeds vaker signalen dat ook in Brugge het aantal personen in kansarmoede stijgt. Volgens de laatste cijfers groeit in Brugge 1 op 7 kinderen op in een kansarme omgeving, terwijl dit in 2016 nog 1 op 10 kinderen was. Deze doelgroep wordt nog zwaarder getroffen door de energiecrisis, stijgende prijzen door inflatie, de economische recessie,…én daar willen we iets aan doen! 

Blauw-Zwarte Wensboom

Vanaf maandag 12 december staat er een kerstboom in de Club Shop en de City Shop die versierd wordt met wenskaartjes met verschillende persoonlijke speelgoedwensen van Brugse kinderen. Jij kan helpen om deze kinderwens te vervullen.

  1. Kom langs in de Club Shop aan het Jan Breydelstadion of de City Shop (Steenstraat 50, Brugge)
  2. Neem een kijkje in onze Blauw-Zwart Wensboom en kies een kinderwens uit de kerstboom die jij wil vervullen door het speelgoedje te kopen
  3. Via onze Foundationpartners zorgen we dat het geschenk bij het juiste kind terecht komt

Wie een geschenkje koopt en doneert aan deze actie ontvangt als bedanking voor het gebaar een warm geschenk vanuit onze Foundation: een ‘No Heart/No Glory’-buff.

Ben je niet in de mogelijkheid om naar de Club Shop aan het stadion te komen, maar wil je toch helpen om een kinderwens te vervullen? Schenk dan een bedrag naar keuze op het rekeningnummer van Club Brugge Foundation BE16 280 0473300 74 met vermelding ‘Wensboom’. Onze Foundation zorgt dat hiermee geschenken voor Brugse kinderen in kansarmoede worden aangekocht.

Speelgoedinzameling

Iedereen heeft thuis wel nog speelgoed liggen dat nog in goede staat is, maar niet meer gebruikt wordt. Omdat de kinderen ouder geworden zijn, ze het dubbel hebben of omdat de kinderen er geen interesse er meer in hebben. Geef dit speelgoed een tweede leven en breng het binnen bij Club Brugge. Onze Foundation zorgt dat dit speelgoed terecht komt bij verschillende Brugse organisaties die kansarme gezinnen steunen. Alle nog bruikbaar speelgoed dat in goede staat is kan worden binnengebracht:

  • Tijdens de week in de Club Shop aan het Jan Breydelstadion. Kijk hier voor de openingsuren van de Club Shop.
  • Voor de bekerwedstrijd Club Brugge-STVV van woensdag 21 december of Club Brugge - OHL van maandag 26 december aan het inzamelpunt aan lokettenblok Noord, tegenover de Club Shop.

Wie een zak nog bruikbaar speelgoed binnenbrengt voor deze actie ontvangt als bedanking voor het warme gebaar een warm geschenk vanuit onze Foundation: een ‘No Heart/No Glory’-buff.

Alvast een welgemeende merci van de Club Brugge-familie! 

Kerstmarkt op 26 december

Tijdens de competitiewedstrijd Club - OH Leuven van maandagmiddag 26 december wordt Fort Jan Breydel opnieuw omgetoverd tot het gezelligste stadion van het land. 

Kom op de kerstmarkt aan de westtribune genieten van verschillende lekkere koffies, gluhwein, warme chocomelk en verse soep of koop voor de wedstrijd, tijdens de rust of na de match een warme suikerwafel, pannenkoeken of gebak en steun zo het goede doel. Met de opbrengsten van deze kerstmarkt organiseert onze Foundation een nieuwjaarsdiner voor maatschappelijk kwetsbare Bruggelingen. Meer informatie over de verschillende kerstactiviteiten kan je HIER terugvinden.

Uitnodiging wedstrijdbeleving

Via verschillende welzijnsorganisaties in Brugge werden mensen met een beperkt budget uitgenodigd om samen met alle Clubfans de bekerwedstrijd Club Brugge - STVV bij te wonen. Om de voetbalbeleving volledig te maken kregen ze vanuit onze Foundation ook een Clubsjaal en wat om te eten en drinken aangeboden. Zo konden ze allen even genieten van een avondje voetbal bij Club Brugge.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in