You are here

Hospitality

Text: 

CLUB BRUGGE, KAMPIOEN IN HOSPITALITY

 

Club Brugge mocht reeds 16 keer zegevieren als landskampioen, maar het is ook dé kampioen in hospitality. Club Brugge biedt namelijk heel wat mogelijkheden voor u, alsook uw klanten, collega’s, zakenrelaties, etc. om de thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2020/2021 in een ware VIP-sfeer te beleven. De VIP-formules van Club Brugge vormen een ideale manier om netwerkrelaties te versterken en uw genodigden een sportieve en ontspannende beleving te bezorgen, en dit allemaal voor zeer toegankelijke budgetten.

 

Geïnteresseerd in wat Club Brugge precies te bieden heeft op het vlak van hospitality tijdens de thuiswedstrijden van Blauw-Zwart? Alle informatie over de beschikbare formules, op seizoen- en matchbasis, met ook de daarbij horende budgetten, werd voor u gebundeld in onze 'Hospitality Brochure - 2020/2021'. Vul hieronder uw gegegevens* in en bekijk of download vervolgens onze hospitality brochure.

 

*Door uw gegevens in te vullen en onze hospitality brochure te bekomen geeft u toestemming aan Club Brugge om u te mogen contacteren en zo uw interesse in Club Brugge verder op te volgen alsook mogelijke vragen te beantwoorden.