You are here

Visibility

Text: 

CLUB BRUGGE, KAMPIOEN IN VISIBILITY

 

Club Brugge is meer dan alleen een voetbalclub. Het is een merk, en wat voor één! Een ultiem love brand  waaraan ook uw merk/bedrijf zich kan binden en zo in contact kan komen met onze bijna 1 miljoen fans, verspreid over gans België.

 

Zo zijn op matchdagen zijn alle ogen gericht op de wedstrijd. Deze wordt live geconsumeerd door supporters in het stadion of kijkers thuis.  Hierdoor vormen onze wedstrijden een ideale manier om jouw merk/bedrijf letterlijk en figuurlijk in de spotlight te zetten. Dit doen we aan de hand van verschillende visibiliteitsvormen: LED boarding, 3D-Carpets, Pitch Poppers, … .

 

Geïnteresseerd in wat Club Brugge precies voor uw merk/bedrijf kan betekenen? Graag nemen wij persoonlijk contact met u op hierover om u de nodige info te voorzien. Vul hieronder uw gegevens* in en dan nemen wij spoedig contact met u op.

 

 *Door uw gegevens in te vullen geeft u toestemming aan Club Brugge om u te mogen contacteren en zo uw interesse in Club Brugge verder op te volgen alsook mogelijke vragen te beantwoorden.