You are here

LED Boarding

Text: 

Dynamisch adverteren

 

LED boards zijn elektronische borden met LED lampen waarop uw advertentie op een opvallende en dynamische manier wordt getoond, zowel voor het publiek in het stadion als voor de televisiekijkers thuis.

Het content management systeem waar onze LED boards op zijn aangesloten, biedt ongekende flexibiliteit en tal van creatieve mogelijkheden op maat van uw budget.

 

Uw merk optimaal in beeld op televisie

 

Club Brugge biedt logo-advertentieruimte aan ter hoogte van de middenluifel.

Uw advertenties worden tijdens de wedstrijd getoond en in een permanente loop voor en na de wedstrijd, in de rust en tijdens de postmatch interviews afgespeeld. Al onze LED boards hebben een hoogwaardige 16 inch resolutie – de top in Europa.

 

Onderzoek wees uit dat onze partners op seizoensbasis gemiddeld 8 uur TV-visibiliteit voor hun respectieve merken genieten.

Voeg daar de talrijke foto’s in dag-en weekbladpers bij en de conclusie is dat voetbal de ideale tool is om uw merkbekendheid te vergroten.

 

Voor meer informatie kan u ons commercieel team contacteren via deze link.

 

Geldig voor alle thuiswedstrijden in de competitie & play-offs (Jupiler League), de Brugse Metten (vriendschappelijke internationale wedstrijd) en eventuele voorrondewedstrijden van de Europa League (UEL) en/of Uefa Champions League (UCL) indien over rechten beschikt wordt. Club Brugge kan geen gegarandeerde eigen publiciteit aanbieden bij de wedstrijden van de Beker van België en bij de wedstrijden waar de marketingrechten niet in handen zijn van Club Brugge.

LED Boarding
LED Boarding