Speeldag 2

1 - 1
  • 1 - 1
  • 2 - 1
  • 0 - 4

CLUB SPEELT 1-1 GELIJK TEGEN LIERSE KEMPENZONEN

De tweede oefenpartij van het seizoen eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen Lierse Kempenzonen. De uitploeg kwam in de eerste helft op voorsprong via Schouterden, maar Ruud Vormer wist in de tweede helft de bordjes gelijk te hangen.

Na opnieuw een intense trainingsessie deze morgen, stond deze namiddag de tweede oefenpartij van het seizoen op het programma. Tegenstander van de dag was Lierse Kempenzonen. Opnieuw heel wat jonge namen kregen de kans in de basiself van coach Carl Hoefkens. Ook nieuwelingen Ferran Jutglà en Björn Meijer starten, net als in de eerste oefenmatch, opnieuw in de basis. 

Het was Club die voor het eerste doelgevaar kon zorgen. Na zo'n 5 minuten spelen was Ferran Jutglà meteen gevaarlijk, maar hij zag zijn schot naast doel belanden. Lierse kwam vervolgens beter in de partij en kwam met een schot van ver voor het eerst in de buurt van het doel van Shinton. Enkele minuten later werd een uitgespeelde aanval van Lierse mooi afgerond door Nils Schouterden. 0-1 voor de uitploeg. 

Club groeide in de wedstrijd en kon met enkele kansjes via onder andere Sandra en Sabbe voor gevaar zorgen. Echt groot doelgevaar leverde het echter niet op en zo gingen we met een 0-1 tussenstand de rust in.

Na rust opnieuw heel wat nieuwe namen bij Club. Coach Carl Hoefkens roteerde en bracht 9 nieuwe namen het veld op. De wedstrijd ging goed op en neer maar leverde weinig doelgevaar op. Rond minuut 70 voerde Club de druk op en dit leidde tot enkele kleine mogelijkheden. Op een grote 5 minuten bediende De Roeve met een lange bal Ricca, die vervolgens met een mooi één-tweetje de hoek ingestuurd werd door Servais. Ruud Vormer stond klaar voor doel om de afgemeten voorzet van Ricca via de paal in doel te verwerken. De wedstrijd eindigde zo in een 1-1 gelijkspel. 

Komende zaterdag wacht met Beerschot al onze volgende tegenstander in deze voorbereiding. De aftrap is om 15u30 en de wedstrijd is opnieuw live te volgen via Facebook en Youtube!

Doelpunten:  Schouterden (’17), Vormer (’84)

Club Brugge:
Eerste periode: Shinton, Sabbe, Otasowie, Spileers, Nsoki, Meijer, Balanta, Sandra, Audoor, Jutglà, en Sowah (Nusa 34').

Tweede periode:
Shinton, Mata, Hautekiet, Sylla, De Roeve, Mbamba, Ricca, Vormer, Servais, Nusa (Diawara 78') & Talbi (Vermant 78').

Lierse Kempenzonen:
Teunckens, De Schrijver, Van Acker, Limbombe, De Schryver, De Bie, Pupe, Schouterden, Gillekens, Rocha & Poelmans.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in