Visual menu

Speeldag 1

4 - 1

In de eerste wedstrijd van de voorbereiding neemt Club Brugge eenvoudig de maat van een dapper OHL. Met twee doelpunten van Vanaken voor de pauze, een owngoal van Ngawa en een mooi schot van Badji trok Club de zege naar zich toe.

Na een afwachtend wedstrijdbegin nam Club na een kwartier de overhand op een moedig OHL. Zowel Sobol als Krmencic kregen de bal niet tegen de netten, Vanaken nam puik de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. De bedrijvige Vekemans probeerde in het eerste half uur de bakens te verzetten voor OHL maar tot twee maal toe kon hij Horvath niet verschalken. Hij zet Leuven echter alsnog op het scorebord.

In een formule met twee maal zestig minuten, kwamen na de pauze twee volledig nieuwe teams op de grasmat. Deze hielden elkaar beter in evenwicht, totdat Ngawa een voorzet van De Ketelaere in eigen doel werkte. Op een kletsnat veld zet Badji de eindscore met een puik schot op het bord.

Doelpunten: 22’ 50’ Vanaken, 51’ Vekemans, 86’ Ngawa (own-goal), 103’ Badji

Opstelling tweede 60': Mignolet, Mitrovic, Voet, De Cuyper, Diatta, Vormer, De Ketelaere, Van Den Keybus, Badji, Rezaei en Openda.

Opstelling eerste 60': Horvath, Kossounou, Mechele, Deli, Sobol, Ricca, Vanaken, Schrijvers, Sagna, Krmencik, Okereke.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in