You are here

Word jij onze volgende ClubKids Reporter?

 

Wil je altijd al eens een wedstrijd meemaken als een echte reporter? De spanning van de wedstrijd beleven als een echte journalist? Stuur ons jouw favoriete Club Brugge speler door en 3 originele interview-vragen die je wil stellen en misschien ben jij wel de volgende ClubKids Reporter!

 

Iedere thuiswedstrijd van Club Brugge krijgt één ClubKid de kans om de wedstrijd te volgen als reporter achter de schermen. De ClubKid krijgt de kans om samen met een medewerker van de ClubKids plaatsen te bezoeken in het stadion waar TV- en radio-journalisten commentaar geven bij de wedstrijd. Daarnaast gaat de ClubKids Reporter ook langs in de Perszaal en kan hij/zij de wedstrijd volgen vanuit de Perstribune. Een unieke ervaring!

 

Interview jouw favoriete Club Brugge speler

 

Naast de ClubKids Matchreporter voor iedere thuiswedstrijd, geven we graag één ClubKid de kans om zijn/haar favoriete speler van Club Brugge te interviewen. Stuur 3 originele vragen door die je graag wil stellen aan deze speler via onderstaand formulier. Het interview zal verschijnen in het volgende ClubKids Magazine!