Club zoekt fulltime E-commerce Manager

Je staat in voor het beheer van de Club Brugge Webshop en je implementeert het communicatie- en commercieel plan. Dit doe je door middel van tools zoals banners, productencarrousels, etc. Dankzij jouw input zullen klanten onder de indruk zijn van onze webshop.

Job content: 

Als commercieel online marketeer ben je tevens verantwoordelijk voor de strategie, uitvoering en rapportage van onze online paid media campagnes. Je zit mee aan de knoppen om online campagnes te beheren in Google Adwords en Doubleclick (search, shopping, affiliate, retargeting, display,…). Je bouwt de webshop commercieel verder uit door je inzicht in de e-commerce markt en je ervaring om nieuwe opportuniteiten te vinden in SEA, retargeting, Google Adwords (Search, Display en Shopping), affiliate, etc. Hiermee zorg je voor een continue verbetering van onze businesscijfers en optimaliseer je de ROI van onze webshop. 

 

Indien klanten toch klachten of problemen ondervinden op de website of bij de levering van hun bestelling, help je samen met het Clubshop-team, Customer Care zo snel en efficiënt mogelijk bij de behandeling ervan. Zowel voor de supporter, als voor resellers. De tevredenheid van onze klant staat namelijk zowel bij ons als bij jou bovenaan de prioriteitenlijst.

 

Je creëert bovendien zowel ‘Content Pages’ als 'Content Selling Pages in de CMS-tool, hierbij zorg je dat inhoud, afbeeldingen en producten steeds op elkaar en op de boodschap die we willen brengen zijn afgestemd. Je kent de principes van web technologie, de tools om e-marketing op een professionele marketing te ondersteunen en bent mee met de laatste nieuwe technologieën.

 

Je werkt samen met het marketing- en communciatieteam van Club Brugge. Je werkt mee aan efficiënte e-mail marketing en staat in voor een performante en duurzame aanwezigheid in de sociale media en het opvolgen van lopende campagnes.

Kennis

 • U genoot een hogere opleiding en hebt een uitgesproken passie voor: digitale marketing, communicatie en website ontwikkeling
 • Basiskennis van verschillende talen en webtechnologieën: HTML5/CSS3
 • Kennis van een CMS systeem, bij voorkeur Magento 
 • Kennis van verschillende tools: Google webmaster tools, Google Tag Manager, etc. 
 • Kennis van SEO, SEA en Google Analytics.
 • Kennis van Photoshop 

Competenties

 • Goede communicatievaardigheden
 • Autonoom, matuur en in staat om verantwoordelijkheid te dragen in het organiseren van zijn/haar werk in functie van de verschillende prioriteiten
 • Pro-actief, team-spirit, hands-on en polyvalent
 • Gepassioneerd door het web, en constant up-to-date met de laatste trends, en technologieën op de markt.
 • Je bent klantvriendelijk
 • Schrijftalent met kennis van Nederlands, Frans en Engels

AANBOD

Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur in een innovatieve, aangename en dynamische omgeving. Je job is zeer gevarieerd. Je maakt deel uit van een gepassioneerd team van medewerkers die de slogan “No Sweat No Glory” hoog in het vaandel dragen.

Je krijgt een uitdagende job en een motiverend loonpakket.

 

Ben jij de geknipte man of vrouw voor deze job?

Stuur dan je CV met motivatiebrief naar lotte.denoo@clubbrugge.be