#BackToTheHeizel: Ticketinfo bekerfinale!

Op zondag 20 maart om 16 uur neemt Club het in het Koning Boudewijnstadion op tegen Standard Luik in de finale van de Beker van België. De ticketverkoop voor deze absolute topaffiche start voor abonnees op dinsdag 16 februari. Niet-abonnees kunnen vanaf 4 maart tickets aankopen.
Lees hieronder hoe jij jouw ticket kan bemachtigen!

Wanneer

Je hebt een abonnement op Club

De ticketverkoop start op dinsdag 16 februari. Vanaf 10 uur kan je jouw ticket online kopen op tickets.clubbrugge.be Vanaf 14 uur start ook de loketverkoop aan het stadion. Onze abonnementhouders krijgen voorrang tot en met dinsdag 1 maart, tot 19 uur aan het loket en tot 24 uur online, zolang de voorraad strekt.

Kom je langs bij onze dienst Ticketing aan het stadion, dan zijn dit de openingsuren:

Maandag: 14 uur - 17 uur
Dinsdag: 10 uur - 19 uur
Woensdag: 10 uur - 17 uur
Donderdag: 10 uur - 17 uur
Vrijdag: 10 uur - 17 uur

Je hebt geen abonnement op Club

Op vrijdag 4 maart start de vrije verkoop. Online vanaf 10 uur en aan het loket vanaf 14 uur. Meer info over de beschikbare plaatsen zal op 3 maart gecommuniceerd worden. Hou onze site, Facebookpagina en App in de gaten.

Hoe

Je hebt een abonnement op Club

1 Abonnement geeft recht op 1 ticket voor de bekerfinale. Een ticket online kopen kan enkel als je geregistreerd bent op my.clubbrugge.be . Nog niet geregistreerd? Haast je dan naar my.clubbrugge.be.  Registreren kan je nu al doen!

Na het inloggen op tickets.clubbrugge.be kan je een plaats kiezen in het Koning Boudewijnstadion, en zal je online kunnen betalen (met Visa, Bancontact of Mastercard). Het ticket wordt na betaling via mail doorgestuurd, en dien je zelf te printen en mee te brengen naar de bekerfinale.

Kom je naar het loket? Breng dan zeker je originele abonnement en je identiteitskaart mee!

Je hebt geen abonnement op Club

1 identiteitskaart geeft recht op 4 tickets. Een ticket online kopen kan enkel als je geregistreerd bent op my.clubbrugge.be. Nog niet geregistreerd? Haast je dan naar my.clubbrugge.be.  Registreren kan je nu al doen, dan verlies je geen tijd bij de start van de verkoop!

Na het inloggen kan je maximaal 4 plaatsen kiezen in het Koning Boudewijnstadion, en zal je online kunnen betalen (met Visa, Bancontact of Mastercard). Het ticket wordt na betaling via mail doorgestuurd, en dien je zelf te printen en mee te brengen naar de bekerfinale.

Kom je naar het loket? Breng dan zeker je identiteitskaart mee!

Opgepast: Reserveren via telefoon of mail is niet mogelijk!

Prijzen

Text: 

<p>
Er zijn tickets van &euro;25 (Tribune 4), &euro;35 (vakken M en N in tribune 3) , &euro;45 (vak L in tribune 3) en &euro;60 (vakken K en J in tribune 3) Kijk op het plan hiernaast waar jij wil zitten!&nbsp;Voor deze wedstrijd is er geen jeugdtarief.</p>

ROLSTOELGEBRUIKERS EN BLINDENTRIBUNE

Rolstoelgebruikers met een abonnement of aangesloten bij de supportersclub SFCB On Wheels zullen in de loop van volgende week door SFCB On Wheels en Club Brugge Foundation persoonlijk gecontacteerd worden betreffende de ticketingregeling. Abonneehouders in de rolstoelzone of blindentribune hebben sowieso voorrang.