dinsdag 17 mei 2016 10:30

#ClubKampioen - Overal feest!

Zondag, om 16u25 brak een immens volksfeest los in Brugge. Twee dagen later blikken we terug op de festiviteiten die in en rond het stadion plaatsvonden en gingen we even naar de Platse, die blauw zag van het volk!

De grasmat van het Jan Breydelstadion werd bij het laatste fluitsignaal overspoeld door spelers, staf, familie en vrienden. Iedereen mocht samen met de volle tribunes vieren, waarna op het podium de beker in de lucht gestoken werd. Na een - korte - veldbestorming gingen de spelers nog rond voor een ereronde, waarna het feest verder ging in de kleedkamer.

Ook rond het stadion was er zowel voor als na de match enorm veel sfeer. Een unieke intrede van de spelersbus gaf het team een extra duwtje om er nog harder voor te gaan, zodat na de wedstrijd in alle kantines en op het supportersplein een groot feest losbrak.

Op De Platse ten slotte, waren al tijdens de wedstrijd heel wat supporters aanwezig. Fans zonder ticket trokken massaal naar Sint-Andries, om dicht bij het stadion te zijn wanneer Club de titel vierde. De straten werden verkeersvrij gemaakt, het feest ging door tot in de vroege uurtjes.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in