Foundation ontvangt prestigieuze Pro League+ Club Award

Afgelopen zaterdag werd Club Brugge Foundation, Clubs communitywerking, voor het tweede jaar op rij gehuldigd met de prestigieuze ‘Pro League+ Club Award’ als bekroning voor de sterkste sociale werking in België.

Club Brugge Foundation ontving afgelopen zaterdag, voor de wedstrijd Club Brugge – Charleroi, de ‘Pro League+Club Award’ uit handen van CEO van de Pro League, Pierre François: “Vanuit de Pro League willen we met deze award het goede werk op sociaal vlak dat bij de verschillende profclubs wordt geleverd belonen. Club Brugge vervult al jaren als topclub in België deze sociale opdracht vanuit een sterk engagement op een hoog professioneel niveau. Dit vanuit een zeer groot hart voor de samenleving. Dit kunnen wij vanuit de Pro League alleen maar aanmoedigen.”

Voorzitter van het sociaal departement Chris Caestecker was alvast blij met deze tweede award in evenveel jaar: “We bestaan in 2017 met onze communitywerking reeds 10 jaar en we zijn trots dat we doorheen de jaren zijn uitgegroeid tot één van de voortrekkers in België. Deze award is een mooie erkenning voor het vele werk dat Foundation, samen met zijn vele projectpartners en vrijwilligers, dagelijks levert ten dienste van de samenleving.”

Erkenning voor het vele werk van alle projectpartners en vrijwilligers binnen Foundation

Chris Caestecker

Related articles