vrijdag 7 augustus 2015 13:00

Reacties op topaffiche Club – ManU: “We hebben er enorm veel zin in”

Tuur Dierckx heeft met het duel tegen Manchester United zijn gedroomde topaffiche beet. Meteen na de bekendmaking van de loting sprokkelden we in de spelersrangen de eerste reacties. “Dit is pure top”, luidde de algemene teneur. “Daarvoor doen we het allemaal. Het is een fantastische beloning voor onze trouwe fans.”

TIMMY SIMONS : “Een nieuw persoonlijk hoogtepunt”

“Het is fantastisch zo’n droomaffiche nog te kunnen meemaken. Ik speelde in het verleden al enkele keren in Engeland, maar het zal de eerste keer in mijn lange voetballoopbaan zijn dat ik het gras van Old Trafford mag ruiken. Een makkelijke sportieve opdracht is het natuurlijk niet. We zullen meer dan ons beste beentje moeten voorzetten. Het wordt wel een geweldige uitdaging. Ik kijk er geweldig naar uit en ik ben bovenal heel blij dat onze fantastische fans  dit mogen meemaken. Het is voor hen een geweldige beloning.”

TUUR DIERCKX : “Een ware jongensdroom”

“Mijn wens is uitgekomen. Een jongensdroom wordt werkelijkheid. Ik kijk er zeer reikhalzend naar uit. Een wedstrijd op deze ‘heilige grond’ mogen spelen, is een unicum. Natuurlijk hoop ik stiekem enkele speelminuten te kunnen meepikken. Ach, dit is nu eigenlijk zo belangrijk niet. Club Brugge – Manchester United : niet te geloven dat we zo’n affiche op ons bord geserveerd krijgen.”

RUUD VORMER : “Ik ken Louis van binnen en van buiten”

“We hebben er enorm veel zin in. Ik durf zelfs beweren dat Club allerminst kansloos is. Ook Man. United heeft zijn zwakheden. Waarom zouden we er niet kunnen in slagen ze uit te buiten. Het weerzien met Louis Van Gaal wordt voor mij wél heel speciaal. Enkele jaren geleden kreeg ik uit zijn handen nog de ‘Bronzen Schoen’ uitgereikt. Ik ken Louis van binnen en buiten. Ik weet precies hoe hij tegen ons zal spelen…(lacht)”

TOM DE SUTTER : “Indrukwekkender kan niet”

“Onze slaagkansen om deel te nemen aan de groepsfase van de Champions League zijn met zo’n loting niet enorm groot. Je weet echter nooit hoe de bal rolt. Een indrukwekkender tegenstander loten, is ondenkbaar. Voetballen op Old Trafford is gewoon top op alle vlakken. Besiktas was al redelijk uitzonderlijk, maar Manchester wordt hoe dan ook uniek.”

VICTOR VAZQUEZ : “Liever Man. U dan Shaktar”

“Een confrontatie met zo’n topclub kom je maar enkele keren in je carrière tegen. Alle ambitieuze voetballers willen wekelijks zo’n tegenstander treffen. Je hoort me dus zeker niet mopperen. Twee keer tegen Man. United mogen aantreden, hoort bij de categorie A+ thuis. Liever United dan een vervelende trip naar Shaktar.”

Bekijk de reacties in de Club Brugge App!

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in