Vrijwilligers Club sluiten #Expo125 in stijl af

Om het jaar goed in te zetten, nodigde Club maandagavond zijn vrijwilligers uit in de Brugse Stadshallen, waar de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie doorging. Samen werd getoost op een fantastisch 2016 en vooruitgeblikt op een hopelijk nóg beter 2017.

Zondag was de laatste dag dat de Expo 125 jaar Club Brugge toegankelijk was voor het publiek, maar de vrijwilligers konden een dag later allemaal nog eens een blik werpen op de expositie die meer dan 10.000 bezoekers lokte. Zo’n 380 vrijwilligers kwamen met plezier naar het centrum van Brugge, om samen te klinken op de goede samenwerking van de voorbije 12 maanden.

Ook voorzitter Bart Verhaeghe was aanwezig, hij bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet en passie voor Club, die cruciaal blijft voor het voortbestaan van Blauw-Zwart. Vier vrijwilligers in het bijzonder werden speciaal in de bloemetjes gezet voor hun ‘jubileum’ bij Club. Vooral de familie Lowyck viel op. Vader Johan is dit jaar 50 jaar betrokken bij de dienst Ticketing, zijn twee zonen Dries en Stijn elk 25 jaar. Johan Lowyck was al actief toen Club nog op De Klokke voetbalde en kreeg de microbe door van zijn vader Joseph. Zo was op den duur bijna de volledige familie betrokken bij de werking van Club. Ook Dries en Stijn helpen een handje bij Ticketing, al vanaf hun kindertijd.

Ten slotte werd ook Kurt Van Acker gefeliciteerd met zijn jubileum. Al 25 jaar kan je hem terugvinden onder de Noordtribune, waar hij vroeger bonnetjes verkocht en nu kaartoplader is!

Club wenst al zijn vrijwilligers een fantastisch 2017 toe en bedankt ze nogmaals voor al hun inzet voor Blauw-Zwart!