You are here

Club Brugge vaardigt met Geoffrey Meghoe een professionele eSporter af die in de officiële FIFA Licensed toernooien Blauw-Zwart moet vertegenwoordigen, maar hoe gaat dat in zijn werk?

Wat is FIFA Ultimate Team?

FIFA Ultimate Team (of FUT) is de online competitie binnen het razend populaire spelletje FIFA19 waar je met een zelf samengesteld team tegen andere spelers uitkomt in verschillende spelmodi. Geoffrey Meghoe speelt hierin met het shirt en logo van Club Brugge om zo hoog mogelijk te eindigen in de wereldranking. Daarvoor probeert hij een zo goed mogelijk team samen te stellen met spelers als Ronaldo, Sergio Ramos en De Gea. Je kiest dus spelers over alle competities heen.

 

Het hoogtepunt van elke week is de Weekend League, ook wel FUT Champions genoemd. Daarin speel je 30 wedstrijden en probeer je er zoveel mogelijk te winnen, waarmee je beloningen verdient en kwalificatiepunten voor offline toernooien.

Hoe kan ik dit volgen?

Elke week streamt Geoffrey enkele keren op twitch.tv/eclubbrugge. Dat varieert van enkele losse matchen tot de zeer competitieve Weekend League. Je kan dus live meevolgen hoe hij het doet en kan ook je vragen stellen of hem gewoon aanmoedigen via de chatfunctie.

 

Daarnaast houden we alle fans ook op de hoogte via onze sociale media:

Twitter.com/eclubbrugge

Instagram.com/eclubbrugge