You are here

Text: 

LAAT JE BLAUW-ZWART HART SPREKEN
MAAK EEN WERELD VAN VERSCHIL MET JE STEUN

 

De werking van Club Brugge Foundation is een onafhankelijke vzw die jaarlijks kan rekenen op de financiële steun van de voetbalclub Club Brugge, diverse sponsors en subsidies van verschillende overheden om zijn basiswerking uit te voeren. Maar om zijn vele mooie projecten nog verder uit te bouwen en nog meer mensen te steunen kan het jouw steun goed gebruiken. Wil jij ook je blauw-zwart hart doen spreken en je steentje bijdragen aan de uitbouw van de vele initiatieven van Club Brugge Foundation?

Doe een gift, klein of groot

Met een donatie of financiële gift draag je rechtstreeks bij tot het realiseren van verschillende hartverwarmende projecten van Club Brugge Foundation. Doe een financiële gift op het rekeningnummer van Club Brugge Foundation: BE16 280 0473300 74 en laat het ons weten via foundation@clubbrugge.be 

 

Sponsoring

Verbind je merk aan Club Brugge Foundation en help zo mee om vanuit het Hart van Blauw-Zwart jaarlijks de levenssituatie van duizenden mensen in de samenleving positief te beïnvloeden. Laat de buitenwereld uw sociale betrokkenheid als onderneming zien en bouw samen met alle betrokkenen aan een sterke samenleving. Contacteer ons via foundation@clubbrugge.be om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Neem Foundation op in je testament

Wil jij dat jouw passie voor blauw-zwart en het goede doel ook na je leven kan blijven voortleven en mensen in de samenleving die het minder goed hebben kan blijven positief beïnvloeden? Neem dan Club Brugge Foundation vzw als goed doel op in je testament. Dankzij jouw steun kunnen wij ons werk blijven voortzetten en verder uitbouwen.

 

We staan je graag bij met de nodige informatie hierover per telefoon 050/40.21.33 of per email foundation@clubbrugge.be . Meer informatie over een goed doel opnemen in je testament kan je HIER terugvinden.

Organiseer een actie

Onderneem je een sportieve uitdaging? Vier je een huwelijk, verjaardag, jubileum of andere belangrijke gebeurtenis? Wil je met jouw vereniging, bedrijf of vriendenkring een actie of evenement organiseren ten voordele van het goede doel en op die manier geld inzamelen om de werking van Club Brugge Foundation te steunen?

 

We horen het graag! Wij bespreken met jullie welke ondersteuning wij kunnen bieden. Gelieve voordien contact op te nemen via foundation@clubbrugge.be . Elke reden is goed om je omgeving te mobiliseren en samen geld in te zamelen door te vragen om geen cadeau te kopen, maar in plaats daarvan een bedrag te doneren aan Club Brugge Foundation.