LAAT JE BLAUW-ZWART HART SPREKEN

EEN WERELD VAN VERSCHIL MET JOUW STEUN

De werking van Club Brugge Foundation is een onafhankelijke vzw die jaarlijks kan rekenen op de financiële steun van de voetbalclub Club Brugge, diverse sponsors en subsidies van verschillende overheden om zijn basiswerking uit te voeren. Om onze vele mooie projecten nog verder uit te bouwen en nog meer mensen te steunen kunnen we jouw steun altijd gebruiken. Wil jij je Blauw-Zwarte hart laten spreken en je steentje bijdragen aan de uitbouw van de vele initiatieven van Club Brugge Foundation?

Met jouw steun raag je rechtstreeks bij tot het realiseren van verschillende hartverwarmende projecten van Club Brugge Foundation.

Doe een gift

Doe een financiële gift op het rekeningnummer van Club Brugge Foundation: BE16 280 0473300 74 , plaats in de mededeling 'Gift + uw naam' .

Laat het ons zeker weten via dit contactformulier.

 

Organiseer een actie

Onderneem je een sportieve uitdaging? Vier je een verjaardag, jubileum of andere belangrijke gebeurtenis? Wil je met jouw vereniging, bedrijf of vriendenkring een actie of evenement organiseren ten voordele van het goede doel en op die manier geld inzamelen om de werking van Club Brugge Foundation te steunen?

We horen het graag! Wij bespreken hoe we je actie kunnen ondersteuning. Neem zeker voordien contact op met ons via dit contactformulier.

Foundation in jouw testament

Wil jij dat jouw passie voor blauw-zwart en het goede doel ook na je leven blijft voortleven en mensen in de samenleving die het minder goed hebben worden geholpen? Neem dan Club Brugge Foundation vzw als goed doel op in je testament. Dankzij jouw steun kunnen wij ons werk blijven voortzetten en verder uitbouwen. Aarzel niet om dit te bespreken met uw notaris die u hierbij kan verder helpen.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in