Speeldag 31

1 - 3
90'
90'
90'

+5: Ref Boucaut fluit de wedstrijd tussen KV Oostende en Club Brugge af. Blauw-Zwart stond aan de rust 1-2 voor na twee goals van Adamyan. In de tweede helft deed Skov Olsen er nog eentje bij en zo pakt Club een mooie 15 op 15. Zo blijven de Bruggelingen op 7 punten van leider Union.

90'
Gele kaart
Denis Odoi
+2
90'

+1: Lang laat dé kans op 1-4 liggen! Hij begint op eigen helft en gaat op snelheid alleen op Scherpen af. Uiteindelijk trapt hij de bal nipt naast de paal.

89'
Wissel
KV Oostende
Steven FortesEvangelos Patoulidis
87'

Gueye komt aan de bal diep in de zestien, maar Mechele brengt in extremis redding vooraleer de spits van Oostende kan afwerken.

84'

Dubbele pech voor Rits! Lang stuurt Rits diep in de zestien met een mooi balletje en infiltrerende middenvelder trapt meteen overhoeks met links. De bal gaat tegen de paal en in de herneming trapt Rits op Jäkel.

81'

Lang toont zich meteen en glipt door de buitenspelval. Hij gaat vanuit een scherpe hoek op Scherpen af, maar trapt de bal voorlangs.

80'
Wissel
KV Oostende
Kenny Rocha SantosRobbie D'Haese
80'
Wissel
Club Brugge
Sargis AdamyanNoa Lang

Coach Schreuder voert zijn tweede wissel door: doelpuntenmaker Adamyan gaat naar de kant voor Lang.

76'

Buchanan acht zijn moment gekomen en snelt zijn flank af. Niemand kan hem afstoppen, maar er kan jammer genoeg niemand bij zijn voorzet.

74'

Vlotte combinatie bij Club en uiteindelijk komt de bal bij Rits net buiten de zestien. Die maakt ruimte voor zichzelf en krult de bal dan met zijn linker naar de verste hoek. Het leer gaat nipt naast de paal.

72'
Wissel
KV Oostende
Kyle DuncanAlessandro Albanese
64'
63'
Goal
Andreas Skov Olsen
Club Brugge
1 - 3
GOOOAAALLL!!! Club doet er nog eentje bij: Skov Olsen zet de één-twee op met De Ketelaere en trapt dan vanuit een scherpe hoek richting doel. Scherpen laat de bal door zijn benen glippen en zo staat Club op 1-3
52'
Wissel
Stanley NsokiJack Hendry

Nsoki gaat plots gaan zitten en kan niet meer verder. Hendry komt de onfortuinlijke Nsoki vervangen.

49'

Vloeiende combinatie bij KV Oostende via Gueye en uiteindelijk komt de bal bij Ambrose in de zestien. Gelukkig is Mechele wakker en komt hij op het gepaste moment nog tussen, waardoor Mignolet kan oprapen.

46'

De bal rolt opnieuw in de Diaz Arena. Club trapt de tweede helft op gang en aan beide kanten vallen voorlopig geen wissels te noteren. Kunnen de Bruggelingen hun voorsprong nog uitdiepen?

45'

+1: Ref Boucaut fluit de eerste helft tussen KV Oostende en Club Brugge af. Blauw-Zwart kwam op voorsprong nadat Adamyan mistasten in de Oostendse defensie afstrafte. Kort daarna kwam de thuisploeg langszij, maar het was opnieuw Adamyan die wederom Club op voorsprong bracht na een aarzeling van doelman Scherpen.

44'

De Ketelaere lanceert met een mooie beweging Skov Olsen langs de zijlijn. Die laatste zet de bal ook scherp voor doel, maar daar kan niemand bij het leer. Uiteindelijk werd de actie ook afgevlagd wegens buitenspel van de Deen.

37'

Gueye heeft plots veel ruimte en kan alleen op Mignolet af. Hij trapt de bal ook in de verste hoek tegen de netten, maar het feestje gaat niet door. De spits van Oostende vertrok net iets te vroeg en de goal wordt bijgevolg afgekeurd wegens buitenspel.

33'
32'
Goal
Sargis Adamyan
Club Brugge
1 - 2
GOOOAAALLL!!! Club komt opnieuw op voorsprong! Scherpen controleert de bal, maar het leer gaat te ver van zijn voet. Skov Olsen reageert alert en uiteindelijk kan Adamyan simpel zijn tweede van de avond maken.
30'
Gele kaart
Osaze Uroghide
KV Oostende
28'

Ambrose kan de bal met het hoofd deviëren op een hoekschop, maar Mignolet reageert alert.

27'
Gele kaart
Brandon Mechele
Club Brugge
23'
22'
Goal
Jäkel
KV Oostende
1 - 1
Blauw-Zwart heeft niet lang kunnen genieten van de voorsprong. Het schot van Jäkel wordt in eerste instantie afgeblokt, maar in de herneming verschalkt hij wel Mignolet met een trap in de hoek. De bordjes staan opnieuw gelijk.
18'
17'
Goal
Sargis Adamyan
Club Brugge
0 - 1
GOOOAAALLL!!! McGeehan devieert een lange bal met het hoofd en zo kan Adamyan alleen op Scherpen af. Hij omspeelt de doelman en trapt de voorsprong tegen de netten!
14'

De Ketelaere infiltreert goed en zet de bal dan voor doel met zijn rechter. Het leer wijkt nog af en zo wordt Oostende-doelman Scherpen bijna verrast. Hij reageert echter alert en plukt de bal makkelijk.

8'

De eerste grote kans is echter voor de thuisploeg. Gueye controleert de bal net buiten de zestien en haalt dan uit. Zijn poging strandt op de buitenkant van de paal en Club komt dus goed weg.

4'

De eerste dreiging komt van Club: Buchanan zoekt zijn rechtstreekse tegenstrever op en zet de bal dan scherp voor doel. De bal wordt ontzet in hoekschop.

1'

Ref Alexandre Boucaut fluit de confrontatie op gang. KV Oostende neemt de aftrap!

De spelers betreden de grasmat in een goed gevulde Diaz Arena. We zijn er bijna klaar voor. Let's do this, Bruges!

We geven ook graag nog mee dat de wedstrijd tussen KV Oostende en Club Brugge in goede banen moet worden geleid door de heer Alexandre Boucaut.

De heenmatch tussen Club Brugge en KV Oostende werd door Club vlot gewonnen met een duidelijke 3-0. Doelpuntenmakers in het Jan Breydelstadion waren toen Noa Lang (2x) en Hans Vanaken.

Voor de confrontatie tegen KV Oostende voert coach Alfred Schreuder slechts één wissel door: Charles De Ketelaere start voor het eerst sinds enkele matchen weer in de basis en hierdoor verhuist Noa Lang naar de bank. Het aanvalsduo wordt dus De Ketelaere en Adamyan.

Leider Union won gisteren opnieuw vlot van OH Leuven en zet zo weer druk op de eerste achtervolger, nl. Club Brugge. Blauw-Zwart weet dus weer wat hun te doen staat deze avond om de kloof zo klein mogelijk te houden.

Club hoopt vanavond zijn goede reeks in de competitie verder te zetten en zo een 15 op 15 neer te zetten. Met 14 goals in de voorbije matchen waren de Bruggelingen ook bijzonder productief. Laat ons hopen dat ze die positieve lijn vanavond kunnen doorzetten!

Club Brugge

Goeie avond, beste fans en welkom vanuit de Diaz Arena te Oostende! Om 20u45 neemt Blauw-Zwart het op tegen KV Oostende op de 31e speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in