“Ik wil via sterke prestaties lang bij Club blijven”

Kehinde ‘Kenny’ Fatai gearriveerd in Brugge

Na Waldemar Sobota is nu ook die andere nieuwkomer Kehinde Fatai (23) in Brugge gearriveerd. De Nigeriaan, die door het Roemeense Astra Ploiesti tot het einde van het seizoen aan Club Brugge wordt uitgeleend, begint met grote honger aan zijn nieuw avontuur bij blauw-zwart. “Ik ben een harde werker en ik kwam vooral naar hier om te bewijzen deze fantastische transfer waard te zijn”, zei ‘Kenny’ - zo wil de vriend van Joseph Akpala aangesproken worden - deze middag zonder blozen tijdens zijn voorstelling. 

De laatste nieuwkomer van blauw-zwart beseft zeer goed dat hem een zware concurrentiestrijd wacht. Het schrikt Fatai hem allerminst af.
“Ik zal danig hard werken voor het afdwingen van een basisplaats dat de trainer niet naast me kan kijken”, merkte de aanvaller heel gedecideerd op. “Ik beschouw mijn transfer naar Brugge immers niet als ‘een tussendoortje’. Ik word inderdaad uitgeleend. Dat is de theorie. Het is bovenal mijn grote betrachting iedereen via mijn verhoopte sterke prestaties danig te overtuigen dat  een definitieve transfer het resultaat wordt. Ik voelde het deze middag al na één training : hier is alles aanwezig om te slagen.”  

Fatai begon zijn loopbaan in eigen land bij Juth FC. In 2007 trok hij naar het Roemeense Farul Constanta. Hij arriveerde vervolgens op 16 juni 2010 als transfervrije speler bij Astra Ploiesti. Kenny scoorde in drie seizoenen 34 doelpunten in 96 competitiewedstrijden. 

Ik voelde het deze middag al na één training : hier is alles aanwezig om te slagen.

Kehinde Fatai

Related articles