Bednet organiseert derde pyjamadag

Bednet, één van de Foundation partners van Club Brugge, organiseert vandaag haar derde pyjamadag, waarin het oproept aan studenten om in pyjama naar school te komen. Dit doen ze om aandacht te vestigen op hun project.

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Zo blijven de leerlingen mee met de les en blijven ze in contact met hun vrienden. Deze service biedt Bednet met de steun van haar partners gratis aan voor de zieke leerlingen en scholen.

 

De Brugse jeugdploegen speelden vorig seizoen het hele jaar met Bednet op de borst, terwijl Club zijn thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk in december 2016 volledig in het teken van de vzw stelde. Met inzamelacties van onze beloften, Bednet op de shirts en de aftrap door 2 Bednetters werd de boodschap verspreid. Bekijk hieronder nog eens het verhaal van die dag:

We wensen Bednet een fantastische pyjamadag toe! Wil jij je steentje bijdragen voor de acties van Bednet? Hier kan je meer info vinden: https://bednet.be/bednet-steunen

Related articles