Beloften halen uit tegen Waasland-Beveren

Maandagavond stond de beloftenwedstrijd tussen Club en Waasland-Beveren op het programma. Door het slechte weer werd die partij uitgesteld naar deze zaterdagmiddag. De Brugse beloften wonnen de inhaalwedstrijd overtuigend met 7-1.

Vermant koos voor Teunckens in doel, een verdediging met Karkache, Cornette, Vanmaele en Declerck, een middenveld met Verburgh, Lynen en Van Oudenhove en Openda, Ngonge en Vanhaecke in de spits. Club begon als een wervelwind aan de partij. Vanhaecke werkte de 1-0 al na 1 minuut in doel, Ngonge (2x) en opnieuw Vanhaecke zorgden voor een 4-0 tussenstand voor het halfuur.

 

Daarmee was de honger van de West-Vlamingen nog niet gestild. Op strafschop maakte Verburgh er 5-0 van, even voor rust werd het zelfs 6-0 via Van Oudenhove. Na de pauze milderde Waasland-Beveren, waar ex-belofte Floriano Vanzo werkte aan zijn terugkeer na een zware blessure, tot 6-1. De eindstand stond zo’n 10 minuten voor tijd op het bord toen Vanhaecke Openda bediende. 7-1 was het mooie resultaat na een middagje voetbal in Torhout.

Related articles