Beloften winnen vlot tegen Lokeren

De beloften spelen een goed seizoen. Dinsdagavond waren ze een maatje te groot voor Sporting Lokeren. Drie goals in de eerste helft waren voldoende voor de drie punten.

Club Brugge was op voorhand favoriet en liet dat ook meteen zien. Het nam de wedstrijd meteen in handen. Het kreeg ook de beste kansen. Met name Declerck was twee keer dicht bij de openingstreffer. Op het halfuur was het een eerste keer raak. Een indraaiende vrije trap van Van Oudenhove kwam bij De Kuyffer terecht. Die twijfelde niet en kopte de bal tegen de touwen.

Nog geen twee minuten later was Van Oudenhove opnieuw de aangever. Deze keer vanop hoekschop. Tanghe was de man die kon binnen koppen. Achterin stond het goed en gaf Club geen kansen weg. Tien minuten voor rust zorgde De Clerk met een heerlijke trap voor de 3-0 ruststand.

Na rust ging Blauw-Zwart op het zelfde elan verder. Terry kreeg een kans maar een goeie voetreflex van de Lokerse doelman voorkwam erger. Ook De Kuyffer was nog dicht bij een tweede doelpunt. De jonkies speelden de rest van de tweede helft goed uit en de ruststand was ook meteen de eindstand. Blomme viel wel nog geblesseerd uit. Met de overwinning komt Club opnieuw samen met Antwerp aan de leiding in het klassement.

 

Opstelling Club Brugge: Lammens, Tanghe, Fuakala, Voet (75' Vanacker), Van Oudenhove, Blomme, Tomecak (65' Cambier), De Wolf, Osei-Berkoe (65' Fadiga), Declerck en De Kuyffer (76' Shala)

Beloften Club Brugge - Beloften Lokeren