Bied mee op de unieke #ThanksFans wedstrijdshirts van #CluMoe

Net zoals vorige jaren is er opnieuw een online veiling van matchworn shirts van Club Brugge voor de #ThanksFans wedstrijd: Club Brugge – Moeskroen (17/03). Onze trotse shirtpartner Daikin schenkt deze unieke shirts ten voordele van de werking van Club Brugge Foundation. Bied mee en steun zo Clubs' communitywerking.

CLUB BRUGGE FOUNDATION

Club Brugge Foundation vervult vanuit de kracht van het voetbal de grote sociale rol van Club Brugge en organiseert het ganse seizoen tal van sociaal maatschappelijke initiatieven. Zo kunnen wekelijks meer dan 100 jongeren met een beperking op een aangepaste manier voetballen bij hun favoriete Club, leerlingen met leerachterstand en schoolmoeheid krijgen bijlessen in het Jan Breydelstadion, blinden en slechtzienden kunnen de wedstrijd optimaal volgen dankzij de blindentribune, honderden werkzoekende fans worden actief geholpen aan een job, meer dan 300 grote en kleine goede doelen krijgen steun van Club Brugge,... Samen met alle supporters, spelers, medewerkers en partnerorganisaties vormt Club Brugge Foundation 'HET HART VAN BLAUW-ZWART'

Meer informatie over Club Brugge Foundation kan je hier terugvinden: www.clubbrugge.be/foundation 

 

Veiling tot 20 maart 2019

Club Brugge Foundation kan al jaren rekenen op de grote steun van Club Brugge, verschillende privésponsors, diverse subsidies en enkele schenkingen van supporters. Ook jij kan samen met Daikin jouw steentje bijdragen aan de werking van Club Brugge Foundation door tot woensdag 20 maart 2019 omstreeks 19u00 mee te bieden op meer dan vijftien matchworn Clubshirts van Clubspelers. De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar de werking van Club Brugge Foundation.

 

Link naar veiling op Ebay: https://www.benl.ebay.be/itm/303089131371?ssPageName=STRK:MESCX:IT&_trksid=p3984.m1557.l2649

Related articles