dinsdag 16 november 2021 18:00

Bits of Love: onze innovatieve digitale partner!

Blauw-Zwart wil niet alleen óp het veld een voortrekker zijn, maar ook ernaast. Met veel trots stellen we daarom onze innovatieve digitale partner én nieuwste Official Supplier aan jullie voor: Bits of Love!

 De Club Brugge-community is uniek in ons land en één van de succespijlers hiervan is de vernieuwende en creatieve manier waarop we onze digitale communicatie inzetten. Steeds proberen we de lat weer hoger te leggen, en daarom kozen we voor Bits of Love, een 100% Brugs bureau, als onze digitale partner.

Wat hen tot Official Supplier maakt? Bits of Love is een digitale productstudio met een unieke expertise om complexe data om te zetten in gebruiksvriendelijke digitale producten en visualisaties. Dat de visie van Bits of Love helemaal strookt met die van Club Brugge, mochten we ondertussen vanop de eerste rij ondervinden. Ze herdachten niet alleen de interne data-architectuur van Blauw-Zwart, maar legden ook de hand aan de vernieuwde Club Brugge-app die onlangs nog werd bekroond met een award voor “Best User Experience”.

Andries de Reyghere, Managing Director bij Bits of Love: “Club Brugge daagt ons uit om hun digitale strategie telkens naar een niveau hoger te tillen. Door onze nauwe samenwerking creëren we unieke, innovatieve digitale tools die op lange termijn een meerwaarde bieden. De sportwereld zet steeds meer stappen in grootschalige dataverwerking om zo de gebruikersbeleving te versterken en inzichten te creëren. Onze expertise sluit daar perfect op aan."

Digitale oplossingen van A tot Z

Bits of Love adviseert ons strategisch doorheen het volledige digitale traject én zorgt voor de volledige uitvoering: ontwikkeling van het concept, interface design, het opmaken van complexe data-architectuur, .... Bits of Love kent de digitale ins & outs en zorgt voor praktische en toegankelijke oplossingen die werken en blijven werken.

Naast de Club Brugge-app zorgden zij ook voor het “Blauwe data hart”, bijbehorende interne apps voor zowel spelers als management, en speelden ze een belangrijke rol in de ontwikkeling en lancering van weARbruges, de interactieve AR-stadswandeling voor het 130-jarige bestaan van Blauw-Zwart:

 

Onze nieuwste Official Supplier is daarmee een belangrijke speler in het Blauw-Zwarte team. Samen met Bits of Love proberen we onze fans, spelers, en collega's steeds een unieke digitale ervaring te bezorgen én een stap vooruit te denken op vlak van digitale ontwikkeling en innovatie.

Meer info over de unieke projecten van Bits of Love? U leest er alles over via onderstaande knop.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in