Brandon Mechele: “Nu thuis punten pakken”

Ook bij Brandon Mechele was de frustratie na de afgekeurde goal niet te overzien. De verdediger hekelde de niptheid van de buitenspelfase.

Text: 

“Het is alsof we een spelletje Fifa spelen. De fase is zo close dat je nauwelijks kan zien of het al dan niet buitenspel is, ook hoofdscheidsrechter Vertenten had het niet gezien. Je bent dan uiteraard ontgoocheld als de beslissing in je nadeel uitdraait. Dit is enorm frustrerend.”

Brandon Mechele
Brandon Mechele

Dat Club nu tweemaal op rij niet kon scoren, is ook de verdediger niet ontgaan. Maar een scoringsprobleem is in geen geval aan de orde: “We krijgen de kansen wel, zowel hier als op Gent, dan moet je gewoon efficiënt proberen zijn. Dat hebben we nu twee keer nagelaten. We moeten nu zeker niet panikeren omdat we tweemaal niet gescoord hebben, normaal scoren we vlotjes 3-4 keer en dan hoor je niemand klagen.”

 

Ondanks twee nederlagen op rij sluipt er geen nervositeit in de ploeg, vooral omdat het spelpeil in de voorbije twee matchen zeker niet slecht was: “We zijn ontgoocheld omdat we veel meer verdienden in deze twee uitwedstrijden tegen Gent en Anderlecht, maar we laten de hoofden zeker niet zakken. We hebben nu twee thuiswedstrijden en daar moeten we gewoon punten pakken.” (JDN)

Related articles