Visual menu

vrijdag 12 maart 2021 23:30

Brandon Mechele: “We hebben het onszelf aangedaan”

Brandon Mechele moest met de Clubdefensie een laat doelpunt van Charleroi toestaan. Blauw-Zwart speelde slechts 1-1 gelijk en dus baalde de verdediger na de wedstrijd over de twee verloren punten.

“Ja, teleurgesteld over het resultaat. Als je een doelpunt tegen krijgt in de laatste minuut is het altijd balen. We hebben het onszelf aangedaan, denk ik. In de tweede helft kwamen we er niet meer uit, we konden niet meer opschuiven. Dan kan je in de problemen komen. Die eerste twintig minuten waren we echt baas. De eerste helft eigenlijk ook, we kwamen niet in de problemen. We waren vooral gevaarlijk in de eerste twintig minuten, dan is het jammer dat je het zo weggeeft in de tweede helft. Charleroi zette meer druk, er kwamen meer en meer aanvallers bij. Er waren een paar tackles op het randje. Maar ja, je weet dat het hier altijd moeilijk is op Charleroi. We hebben het onszelf aangedaan.”

Brandon Mechele
Brandon Mechele

Charleroi scoorde in de slotminuut en Club zag zo zijn zegereeks afgebroken. “Bij elk doelpunt dat je tegen krijgt, kan het beter. Het was een goede corner en we moesten er beter en scherper op verdedigd hebben. We verliezen niet, maar het was een uitgelezen kans om verder uit te lopen op de rest. Als je ziet hoe we in de eerste helft speelden, dan is het jammer dat we hier niet gewonnen hebben.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in