Brandon Mechele: “We hebben te veel kansen laten liggen”

In tegenstelling tot vorige woensdag kwam Brandon Mechele nu wel aan de aftrap, maar achteraf bleek ook hij verre van tevreden met de 1-1 tegen Racing Genk.

Text: 

“Ik ben inderdaad niet tevreden met deze 1-1”, aldus de Brugse centrale verdediger. “En vooral als je ziet hoe we het eerste uur van de wedstrijd volledig domineren. We hebben vandaag te veel kansen laten liggen om Genk hier te kloppen, want als het 2-0 of zelfs 3-0 had komen te staan, zou er niemand achteraf iets over te zeggen hebben gehad. Genk komt met die vrije trap en veel geluk langszij en daardoor krijgen zij plots weer moed en moesten wij op onze beurt achteruit.”

Brandon Mechele
Brandon Mechele

Club leek even van slag na de gelijkmaker en dat speelde duidelijk in de kaart van de bezoekers. “Het begon inderdaad minder te draaien bij ons. Achteraf bekeken kon Genk ook nog enkele open kansen forceren en mag je uiteindelijk blij zijn dat het 1-1 gebleven is. Wij zijn ondanks ons mindere spel toch blijven proberen om een voetballende oplossing te vinden, maar dat lukte jammer genoeg niet meer. Vorige woensdag hadden we een zware wedstrijd, maar dat mag geen excuus zijn om de vele kansen niet af te maken.” (FDC)

Related articles