Brugse internationals vertrokken naar nationale ploegen

De interlandbreak is begonnen, dus heeft coach Ivan Leko een kleinere groep ter beschikking op training. Er niet bij vanaf vandaag: Ethan Horvath, Erhan Masovic, Dion Cools, Jens Teunckens, Jordi Vanlerberghe, Marvelous Nakamba en Senne Lynen.

Horvath opnieuw opgeroepen voor VS

Na een korte afwezigheid bij de nationale ploeg, heeft interim-bondscoach Dave Sarachan doelman Ethan Horvath opnieuw bij de nationale selectie van de VS genomen. Het USMNT speelt op 14 november in Portugal een oefenmatch.

 

Ook Marvelous Nakamba mag deze week met Zimbabwe aantreden. Zijn land, dat niet deelnam aan de voorrondes voor het WK, speelt vriendschappelijk tegen het al uitgeschakelde Lesotho op 8 november en tegen Namibië op 11 november.

Jonge Duivels voor belangrijke matchen tegen Cyprus en Turkije

Text: 

Ook in de nationale jeugdelftallen is Club goed vertegenwoordigd. De bondscoach van de Belgische U21 riep opnieuw Jordi Vanlerberghe, Dion Cools en Jens Teunckens op. Zij spelen op 9 november thuis tegen Cyprus, dat op 2 punten van de Duivels volgt. Op 14 november wordt dan in Turkije gespeeld.

 

Voor de Belgische U19 (onder leiding van Gert Verheyen), werd Senne Lynen opgeroepen. Hij speelt op 8 november thuis tegen Liechtenstein en op 14 november in Zwitserland.

 

Erhan Masovic, ten slotte, speelt met de Servische U21 op 10 november tegen Oostenrijk en op 14 november tegen Armenië, telkens uitmatchen.

Brugse internationals vertrokken naar nationale ploegen
Brugse internationals vertrokken naar nationale ploegen

Related articles