Brugse vrouwenploeg verstevigt 2de plaats na 3-1 zege tegen KRC Genk

De vrouwen van Club Brugge verstevigen hun 2de plaats in het klassement na een overtuigende zege tegen KRC Genk. De Brugse vrouwen domineerden de match en sloten de wedstrijd af met een verdiende 3-1 op het scorebord.

In de 1ste klasse van het vrouwenvoetbal stond Club Brugge – KRC Genk op het programma. De thuisploeg had iets recht te zetten na het onterechte 3-2 verlies uit de heenronde. Club begon heel gretig aan de match en na een half uur had het al 3-0 kunnen staan, maar de lat (2x), de paal en een goede Genkse doelvrouw staken daar een stokje voor. Het was uiteindelijk toch Club die aan de leiding kwam dankzij een mooi doelpunt van Charlotte Laridon. Na de rust ging het Brugse elftal op zijn elan verder en het was invalster Chelsey Vanhooren die al snel de 2-0 maakte.

 

Club kwam de laatste 10 minuten nog even in de problemen door de aansluitingstreffer, maar het was opnieuw Charlotte Laridon die uiteindelijk voor de verdiende 3-1 op het scorebord zorgde. Door de zege blijven de Brugse vrouwen stevig op de 2de plaats in het klassement.

Related articles