Christmas at Bruges For life!

Op zondag 23 december, Club Brugge tegen Antwerp FC, organiseert Club voor de 6e keer Christmas at Bruges. Voetballen in de warme gloed van het kerstgebeuren. Met een absolute topmatch op het veld - Stamnummer 3 tegen Stamnummer 1 - en een warme sfeer naast het veld. De traditionele kerstmarkt met animatie en verschillende eet- en drankstanden is al een klassieker op zich, maar dit jaar doen we er een schepje bovenop. We geven 15 organisaties of individuen de kans om een eigen standje op de Club Brugge Kerstmarkt XL onder de Noordtribune uit te baten. De winst gaat integraal naar jullie goede doel naar keuze!

Steun jouw goede doel naar keuze via de Club Brugge Kerstmarkt XL!

Op het supportersplein organiseren we naar goeie traditie de Club Brugge Kerstmarkt. Leo is gastheer voor een special edition Club TV Live, DJ Rik Verheye zorgt voor een Kerstmuziek-set en aan verschillende standjes kan je terecht voor glühwein, oesters, cava,… dit alles tussen de kerstbomen en gezellige kerstlichtjes. Partner Engie zorgt voor een kerstmuts voor iedereen maar ook voor extra versiering en zelfs wat special acts.

Text: 

Daarnaast geeft Club dit jaar voor het eerst de kans aan organisaties en individuen die Music For Life steunen om op de Christmas at Bruges Kerstmarkt een stand te bemannen en zo extra inkomsten te genereren. Wij zorgen voor de locatie, jullie komen een eigen stand bemannen ten voordele van een zelf gekozen goed doel.

 

Hoe doe je dit? Simpel: Vul hieronder jullie contactgegevens in, het product dat je wil aanbieden en waarom jullie het initiatief nemen. 

Christmas at Bruges For life!
Christmas at Bruges For life!

15 standen voor Music for Life!

Uit alle inzendingen kiest Club 15 initiatieven die een gratis stand – en een publiek van 28.000 supporters – ter beschikking krijgen.  De kerstmarkt XL gaat door onder de Noord-tribune die voor de gelegenheid wordt aangekleed met Kerstlichtjes. Hebben jullie een initiatief voor Music For Life en wil je een duwtje in de rug, of beter 28.000 duwtjes in de rug, vul dan nu je kandidatuur in hieronder!

Related articles