Club Brugge en Jan Van Steenberghe in onderling overleg uit elkaar

Club Brugge en keeperstrainer Jan Van Steenberghe gaan in onderling overleg uit elkaar. Van Steenberghe werkte sinds januari 2014 voor Blauw-Zwart.

Jan Van Steenberghe: “Ik kijk zeer positief terug op mijn 3,5 jaar bij Club Brugge. Het was een boeiende periode met heel wat sportieve hoogtepunten, goeie collega’s en een onvergetelijke band met de 12e man. Op een bepaald moment merken beide partijen dat er een verschil in visie bestaat. Dan is het beter om in een goeie verstandhouding uit elkaar te gaan.”

 

Vincent Mannaert: “Dit was de beste beslissing voor alle partijen. We hebben de voorbije jaren samen een mooi parcours afgelegd maar het draagvlak voor een verdere samenwerking werd steeds kleiner. Dit doet in geen enkel opzicht afbreuk aan de goeie samenwerking de voorbije jaren. We wensen Jan het allerbeste toe met zijn toekomstige projecten.”

 

Van Steenberghe zal bij Club opgevolgd worden door Tomislav Rogic. Rogic (42) was voordien aan de slag als keeperstrainer bij Zenit Sint-Petersburg en Shakhtar Donetsk. Hij zal woensdag voor het eerst op het Brugse trainingsveld staan.