Club loot Istanbul Basaksehir in derde voorronde Champions League

Deze middag werd in Nyon geloot voor de derde voorronde van de Champions League. Club komt daarin uit tegen Istanbul Basaksehir en speelt eerst thuis op 25/26 juli. De terugmatch in Istanbul staat op 1/2 augustus gepland.

Istanbul Basaksehir is één van de topploegen uit de Turkse competitie. Ze bestaan nog maar sinds 1990, maar zitten sinds 2007 met uitzondering van 1 seizoen steevast in de Turkse Superlig. Nadat ze in 2013 gezakt waren, promoveerden ze in 2014 onmiddellijk weer en haalden ze in de 2 daaropvolgende seizoenen prompt telkens de vierde plaats. Vorig seizoen moesten ze enkel kampioen Besiktas voor zich dulden. Topspelers in de Turkse ploeg zijn de Nederlander Eljero Elia, de Zwitser Gökhan Inler, de Togolees Emmanuel Adebayor en de Fransman Gaël Clichy.

Als abonnee krijg je trouwens gratis toegang voor de thuismatch in de derde voorronde van de Champions League. Daarnaast zijn ook de Brugse Metten volledig gratis voor onze abonnees. Geniet dus van deze - en vele andere - voordelen en koop nu nog je abonnement!