Club plant 6 oefenmatchen tijdens voorbereiding

Binnen 2 weken start de voorbereiding in het gloednieuwe Belfius Basecamp in Knokke. In de aanloop naar het seizoen 2019-2020 heeft Club 6 oefenmatchen ingelegd. Ontdek het programma hieronder.

Samenkomen doet Club op dinsdag 18 juni, wanneer de medische testen het seizoen op gang brengen. De eerste training staat gepland op vrijdag 21 juni, waarna Club op zondag naar KFC Heist gaat voor zijn eerste oefenmatch. Een week later staat op zaterdag de oefenmatch tegen Torhout gepland, daags voor de Fandag en de Stadium Run. Tijdens de eerste week van Juli trekt Blauw-Zwart opnieuw op stage naar Garderen, waar het Nederlandse Heracles en AZ partij gegeven worden. Terug in België volgen dan nog oefenwedstrijden tegen Lokomotiv Zagreb en Union op een nog te bepalen locatie.

De wedstrijd tegen Heist gaat door in het Stadion De Taeye, tickets worden via de thuisploeg verkocht. Tegen KM Torhout wordt in het stadion De Velodroom gespeeld, ook hier regelt de thuisploeg de ticketverkoop. Ticketinfo voor de overige wedstrijden volgen op een later moment.