Club versterkt zich met Pereira, Agu én Vossen

Club Brugge bereikte deze avond een princiepsakkoord met 3 versterkingen. Middenvelder Mikel Agu en aanvallers Leandro Pereira én Jelle Vossen tekenen een contract bij Blauw-Zwart.

Vossen speelde eerder in België voor KRC Genk en Cercle Brugge. In 8 seizoenen Genk scoorde hij 77 doelpunten in 193 wedstrijden. Vanuit Limburg ging het naar Middlesbrough in Engeland. Dit seizoen was de aanvaller actief bij Burnley. Vossen werd 12 keer geselecteerd voor de Rode Duivels. Met Jelle Vossen haalt Club een Belgische topspits als vervanger voor de naar Turkije vertrokken Tom De Sutter. Vossen tekent een contract voor 5 jaar bij Blauw-Zwart.

Leandro Pereira (24) komt over van het Braziliaanse Palmeiras, waar hij sinds december aan de slag was. De  aanvaller scoorde vorig seizoen 10 doelpunten in 24 wedstrijden voor Chapecoense. Leandro tekent een contract voor 3 jaar bij Club Brugge met optie voor 1 extra jaar.

De derde Brugse versterking heet Mikel Agu. Agu (22) komt over van FC Porto. Mikel Nbudusi Agu is een product van de roemrijke jeugdopleiding van de ‘Dragões’. Hij kwam ook al 2 keer in actie bij de hoofdmacht van de Portugese vice-kampioen. Agu wordt voor één jaar gehuurd.

Related articles