Club zoekt een fulltime poetshulp!

Club Brugge is op zoek naar een fulltime poetshulp voor het Belfius Basecamp in Westkapelle. Heb je een hekel aan wanorde en vuil? Houd je van een netheid en hygiëne? Heb je zin voor initiatief en kan je zowel zelfstandig als in team werken? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Jobomschrijving

Je werkt samen met de collega’s van het onderhoudsteam en je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de aan jou toegewezen lokalen. Je zorgt er persoonlijk voor dat de ruimtes na jouw vertrek tot in de puntjes gereinigd, net en hygiënisch zijn. Je bent bereid om -rekening houdend met de vele trainingen- lokalen te poetsen en terug op orde te zetten. Je beheert de productvoorraad, vult aan en laat tijdig weten indien er bestellingen moeten gebeuren.

Profiel

We zijn bij Club op zoek naar het volgende profiel:

  • Je draagt hygiëne hoog in het vaandel en houdt van een propere werkomgeving
  • Je belichaamt onze “No sweat/No glory”-lijfspreuk, bent positief ingesteld en kan zowel zelfstandig als in team discreet te werk gaan
  • Je bent Nederlandstalig
  • Je ben flexibel en bereid af en toe ook ochtend-, avond- en weekendshiften te draaien
  • Je neemt verantwoordelijkheid en initiatief en ziet het als je persoonlijk doel om een lokaal fris en mooi opgekuist achter te laten
  • Je bent opmerkzaam voor het vaststellen van eventuele schade en meldt deze aan je verantwoordelijke

Aanbod

Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur in een innovatieve, aangename en dynamische omgeving. Je krijgt een flexibel uurrooster en je job is dynamisch en zeer gevarieerd. Je maakt deel uit van een team van medewerkers die de slogan “No Sweat/No Glory” hoog in het vaandel dragen.

Je krijgt een uitdagende job en een motiverend loonpakket.

 

Ben jij de geknipte man of vrouw voor deze job?

Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@clubbrugge.be

Related articles