Decarli: “Op het goede moment op de juiste plaats”

Saulo Decarli besliste de wedstrijd tegen Antwerp met een doelpunt in de eerste helft. De verdediger was goed gevolgd nadat een afstandsschot van De Bock gekeerd werd op de lijn.

Text: 

“Het is een fantastisch gevoel: mijn eerste doelpunt scoren voor Club en de wedstrijd winnen. Ik stond op het goede moment op de juiste plaats om de bal in doel te leggen. Het was een belangrijke zege voor de ploeg. Antwerp was een goede tegenstander en speelde een sterke match. Ze maakten het ons moeilijk. Maar zoals iedere week eigenlijk, er zijn immers geen makkelijke tegenstanders. Het zijn in elk geval drie verdiende punten.”

Saulo Decarli
Saulo Decarli

Club haalde intussen 30 op 33. “Het is nog een lange weg. Tot nu toe loopt het goed, maar zoals de coach zegt: we kijken altijd naar de toekomst. Ik voel me beter en beter en ik werk hard. Toen ik in Brugge toekwam had ik een conditionele achterstand. Ik werk iedere week hard om te verbeteren en een goede speler te worden. Ik ben nog niet op mijn top, maar ik werk eraan. Vandaag waren het ook harde duels, veel in de lucht met onder andere Oulare.”

 

Decarli vierde het doelpunt met de bal onder zijn shirt. “Mijn vrouw is zwanger van ons eerste kindje. Ze woont nu bij mij, maar ze volgde de wedstrijd van thuis uit. Ik ga ervan uit dat ze een mooie glimlach op haar gezicht had na mijn doelpunt.” (KN)

Related articles