Visual menu

woensdag 22 september 2021 18:15

Drankenforfait, seat delivery en afterparty tegen OHL!

Maakt u samen met ons een feestje van Club – OHL? Geniet van uw drankenforfait voor, seat delivery tijdens en heuse afterparty na de match!

Drankenforfait en seat delivery, zónder horecaprotocol!

Gratis drank! Reden genoeg om tijdig naar het stadion te komen, want met uw drankenforfait profiteert u ook voor Club-OHL van gratis drank vanaf 30 minuten voor de aftrap en tijdens de rust, en dat zónder horecaprotocol! U hoeft uw drankje dus niet meer in uw seat uit te drinken en kunt opnieuw samen vieren, netwerken en feesten in The Lounge op het 1ste verdiep of The Club op het 3de verdiep (voor Open Business Seats).

Wordt u toch liever persoonlijk bediend? Ook dan hebben we goed nieuws, want voor de Open Business Seats experimenteren we dit seizoen voor het eerst met seat delivery! Scan de QR-code op uw seat, bestel snel en eenvoudig en wij leveren uw drankje. Zo mist u geen enkel doelpunt.

Afterparty met DJ

Maar er is meer! Ook na de wedstrijd maken we er namelijk een feestje van. Geniet van een heerlijke Stella en gooi uw dansbenen los in The Pub of The Sportsbar waar een professionele DJ voor een heuse afterparty zorgt. Liever rustig nakaarten met een frisse Bacardi of een lekkere Bombay Gin en Schweppes Tonic? Dan zijn u en uw gasten uiteraard welkom in The Lounge op het 1ste verdiep of The Club op het 3de verdiep (voor Open Business Seats). Kom dus zeker tijdig naar het stadion en geniet samen met ons van een fantastisch voetbalfeest!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in