Visual menu

donderdag 1 juli 2021 09:30

Een job scoren? Vind je echte match met Konvert

Jouw échte match? Die vind je bij Konvert. Ze begeleiden je in jouw zoektocht naar het vinden van je ideale job. Hierbij sta jij centraal! Hun team staat klaar met een ruim aanbod van vacatures, zowel voor arbeiders, bedienden als jobstudenten in alle mogelijke sectoren.

Ze kijken verder

Bij hen ben je veel meer dan een nummer in hun database. Na je inschrijving of sollicitatie word je niet enkel op je cv beoordeeld. Ze kijken namelijk ook naar je vaardigheden en competenties. Your way of work!

 

Solliciteer snel…

Surf snel naar hun website en vind de vacature die je op het lijf geschreven is!

 

… of schrijf je nu in!

Registreer je nu via MyKonvert. Zo kunnen consulenten meteen op zoek naar een job die je op het lijf geschreven is! Bij interesse nodigen ze je uit op het kantoor voor een analyse van jouw verwachtingen. Mocht je toch in de buurt zijn van een Konvert-kantoor, spring gerust eens binnen. Ze helpen je met plezier verder!

 

Wil je hun team versterken?

Ben je net zoals 350 anderen overtuigd dat jij past binnen Konvert? Ze zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor Konvert-kantoren in jouw buurt en voor het hoofdkantoor in Kortrijk! Surf naar hun interne vacatures en Get Konverted!

 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in