woensdag 15 december 2021 09:30

Een job scoren? Vind je echte match met Konvert

Konvert is een uitzendkantoor dat geen mensen zoekt voor de job maar jobs voor mensen. Wij kijken verder dan cv’s en ervaringen om te ontdekken wat iemand écht wil, waar het talent écht ligt en waar je écht gelukkig van wordt. Want als iemand elke dag gelukkig is in de job, wordt het bedrijf daar ook elke dag gelukkiger van. Daarvoor gooien wij met veel goesting, vertrouwen en doorzetting elke dag alles in de strijd. Alleen zo vinden we de perfecte jobmatch. We zijn pas content als jij content bent.

Een échte match, wat bedoelen we daar mee?
Een échte match is een match waarbij de vaardigheden, ervaring en attitude van een kandidaat
perfect aansluiten bij een bedrijf. 

Maar het is ook een match tussen mensen. Hoe ze in het leven staan, hoe ze tegenover werk staan, wat ze willen bereiken en in welke omgeving ze dat het best samen doen. Bij een échte match passen het bedrijf en de kandidaat op alle vlakken bij elkaar. 

Solliciteer hier en vind de vacature die bij jou past!
 

Zo’n échte match bereik je door verder te kijken dan een cv.
Ervaring, vaardigheden en studieachtergrond, da’s belangrijk. Maar wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan een cv om te ontdekken wat iemand écht wil. Waar het talent écht ligt. En vooral waar iemand écht gelukkig van wordt.
 

Onze persoonlijke aanpak zorgt dat dit ook lukt.
Om dat allemaal te ontdekken, moeten we je goed leren kennen. Daarom ontmoeten we je altijd persoonlijk. In real life. We luisteren goed naar wat je wil, respecteren wie je bent en zullen altijd zeggen wat we denken. Op een warme maar directe manier.

Schrijf je vandaag nog in en laat onze consulenten je helpen.

 

Part of the team?
Ben je net zoals 380 anderen overtuigd dat jij past binnen Konvert? We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor Konvert-kantoren in jouw buurt en voor het hoofdkantoor in Kortrijk! Surf naar onze interne vacatures.

 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in