Eerste training Ivan Leko onder grote belangstelling fans en pers

Het seizoen 2017-2018 is begonnen. Deze ochtend verzamelden spelers en staff weer in Brugge om er de eerste training van het seizoen bij te wonen. En dat ging niet ongemerkt voorbij: zo’n 550 fans woonden de eerste Brugse werkdag van het seizoen bij.

Naast een pak oude bekenden, waren ook heel wat nieuwe gezichten te zien op training. Van de zomertransfers trainden Emmanuel Dennis, Erhan Masovic, Guillaume Hubert en Elton Acolatse al mee. Ook terug van weggeweest: Brandon Mechele en Sander Coopman, die het voorbije seizoen (deels) op uitleenbasis speeltijd vergaard hebben.

Zoals elk seizoen mogen ook enkele beloften zich tonen in de voorbereiding. Vandaag waren met Jens Teunckens, Nick Shinton, Laurent Lemoine, Niels Verburgh, Senne Lynen, Thibault Vlietinck, Joel Ito en Terry Osei-Berkoe 8 beloften aanwezig op het oefenveld.

Nog afwezig waren de internationals Izquierdo, Horvath, Refaelov, Strandberg en Rotariu. Ook Germán Mera is nog niet in België, aangezien hij deze nacht met Deportivo Cali nog aan het werk was in de Colombiaanse Primera Apertura. De internationals, samen met Tomás Pina, sluiten op 30 juni aan bij de groep.

Dinsdag en woensdag verschijnen telkens een halve groep op het oefenveld, de andere helft voert in de namiddag de traditionele medische testen uit.

Related articles