Fandag 2017: Opening nieuw Club Museum

Op zondag 16 juli staat de jaarlijkse Fandag van Club Brugge op het programma. Naar goede gewoonte zetten we op die dag samen met alle Clubfans het nieuwe seizoen op een feestelijke manier in. Het gloednieuwe Club Museum in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion wordt een eerste keer opengesteld aan het grote publiek.

Gedurdende afgelopen seizoen stonden er heel wat activiteiten in het kader van het 125-jarig bestaan van Club op het programma. Hierbij werd meermaals teruggeblikt op de roemrijke voetbalgeschiedenis van Club Brugge. Één van de hoogtepunten van dit jubileumjaar was ongetwijfeld de ‘EXPO 125 jaar Club Brugge’, de interactieve tentoonstelling over de blauw-zwarte voetbalgeschiedenis van Club die van november tot januari plaatsvond in de Stadshallen van het Belfort. Maar liefst 12.000 Clubfans en sympathisanten kwamen deze succesvolle expositie bezoeken.

Nieuw Club Museum in Oosttribune

Op basis van de vele ontvangen positieve reacties en op vraag van heel wat Clubfans wordt de opgedane kennis en ervaring omtrent Clubs’ sporterfgoed verdergezet in een gloednieuw ‘Club Museum’. De afgelopen maanden werd een vaste locatie in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion ingericht als the place to be om de Clubgeschiedenis te herbeleven en de vele sportieve hoogtepunten te herbekijken.

Opening Club Museum op Fandag

Tijdens de Fandag van zondag 16 juli krijgen de Clubfans alvast een eerste mogelijkheid om dit nieuwe Club Museum te ontdekken. Tussen 10u en 16u kan je terecht aan de trappen van tribunevak 324 aan de Oosttribune van het Jan Breydelstadion.

Related articles