Fandag gekleurd door grootste ploegfoto

De jaarlijkse fandag bracht zo’n 22.000 Clubfans naar het Jan Breydelstadion. Naast de jaarlijkse terugkerende partnerstanden en tours pakte Blauw-Zwart deze keer ook uit met ‘De grootste ploegfoto’ en een match tussen oud-spelers en Members. Alles samen een topdag in Brugge.

Zondagochtend werd de fandag afgetrapt in en rond het Jan Breydelstadion. Op 21 standen langs de 4 tribunes konden fans verschillende partners leren kennen. Ook de binnenkant van het stadion kwam aan bod, met de blauwe en zwarte tour, die zowel het administratieve gebouw De Klokke als het stadion zelf aandeed.

Heel wat oud-spelers laten zich nog graag zien in Brugge, en dat was zondag ook weer het geval. Fadiga, Maertens, Lambert en co deelden gretig handtekeningen uit en – als de benen nog mee wilden – speelden een oefenwedstrijd op het hoofdveld. Die match was een wedstrijd tussen oud-spelers en Members van CLUB 1891 onderling. Een unieke ervaring voor de fans die tegen hun helden mochten voetballen. Ook doelpuntenmaker Jari Aelbrecht vond het een fantastisch moment:

Maar het hoogtepunt van de dag moest nog komen. Rik Verheye en Leo Van der Elst nodigden de fans uit in de Noordtribune voor de spelersvoorstelling. Vormer, Vossen en co werden onder luid gejuich op het veld onthaald en stelden zich klaar voor de Grootste Ploegfoto ooit van Club. Een volle Noordtribune verzorgde de achtergrond van de ploegfoto met een tifo en dat leverde een prachtig resultaat op.

Fandag 16 juli 2017

Related articles