Fandag: Verkoop posters brengt €4.500 op voor Foundation

Afgelopen zondag 8 juli werd tijdens de Fandag van Club Brugge op verschillende verkooppunten rondom het stadion posters verkocht ten voordele van Club Brugge Foundation.

Text: 

Er werden maar liefst 900 posters verkocht, goed voor een bedrag van 4500 euro die Club Brugge Foundation zal gebruiken om zijn verschillende sociaal-maatschappelijke projecten, die vanuit het hart van blauw-zwart worden uitgevoerd ten voordele van de samenleving, verder uit te bouwen.

5 extra winnaars dankzij tombola

Text: 

Bij aankoop van een poster kreeg iedere fan ook een tombolalotje waarmee men kans maakte op enkele unieke prijzen. De winnende lotjes zijn:

  • BLAUW – 035: Een meet & greet met uw favoriete Clubspeler
  • GEEL – 061: Een uniek gesigneerd matchwornshirt Club Brugge
  • GEEL – 454: Een VIP-diner voor 2 personen tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge
  • BLAUW – 473: Een gratis gebruik van het gloednieuwe Club Kids Springkasteel bij uw volgende kinderfeestje.
  • BLAUW – 247: Uw zoon of dochter (of kennis) die mee mag oplopen aan de hand van een Clubspeler bij een volgende thuiswedstrijd.

Heb jij één van de winnende lotjes? Neem dat spoedig contact op met foundation@clubbrugge.be .

Fandag: Verkoop posters brengt €4.500 op voor Foundation
Fandag: Verkoop posters brengt €4.500 op voor Foundation

Ook verkoop posters tijdens Supercup 22 juli

Text: 

Op vraag van heel wat Clubfans die ook graag een poster hadden gekocht, maar niet aanwezig konden zijn op de fandag van afgelopen zondag zal er uitzonderlijk ook op zondag 22 juli, voor en na de Supercup tegen Standard nog posters worden verkocht aan een aparte verkoopstand aan de overkant van de Clubshop aan de Noordtribune. Voor slechts €5 kan je een 2-zijdige poster kopen en de werking van Club Brugge Foundation mee ondersteunen.

Related articles