Ivan Leko blikt vooruit naar #ZwaClu

Donderdagmiddag sprak Ivan Leko de pers toe in het Jan Breydelstadion. Uiteraard werd er gesproken over de transfer van José Izquierdo, maar de coach hamerde erop dat de match van vrijdag bij Zulte Waregem momenteel prioritair moet zijn.

Ivan Leko over…

…het vertrek van Izquierdo

“Gezien zijn kwaliteit is het jammer dat hij weg is. Maar langs de andere kant moet je blij zijn dat we als Club een speler geholpen hebben zo’n groei te maken dat hij een toptransfer kan afdwingen. Het is een goede zaak voor de speler en de Club, dat moeten we respecteren. En ten slotte is het een mooi teken naar de andere spelers binnen de Club: met hard werk, mentaliteit en talent kan je in de voetsporen van José treden.”

 

… de vervanging van de Colombiaan

“Met Dennis en Limbombe hebben we 2 spelers die met een flits een wedstrijd kunnen beslissen. De kwaliteit is er dus. Nu moeten we vooral groeien als ploeg en ervoor zorgen dat als we zonder Dennis of Limbombe moeten spelen, dat we er ook staan.”

 

… de wedstrijd tegen Zulte Waregem

“Voor de buitenwereld draait het momenteel misschien om Izquierdo, maar samen met m’n staf denken we enkel aan de wedstrijd van vrijdag. Een verplaatsing naar de Gaverbeek is altijd lastig, maar wij zijn Club Brugge. Ik wil kwaliteit, mentaliteit, vertrouwen en persoonlijkheid zien op het veld, en dan kunnen we die match winnen. We moeten ook niet spreken over een moeilijke maand augustus, want ik denk pas zaterdag aan de volgende wedstrijd.”

Related articles