Kom op 18 augustus bloed geven en maak kans op een gesigneerd shirt

Wist je dat 70% van de bevolking ooit in zijn of haar leven bloed, plasma of bloedplaatjes nodig heeft? Na een ongeval, bevalling of operatie bijvoorbeeld. Maar slechts 3% geeft ook effectief bloed. Het Rode Kruis-Vlaanderen is daarom permanent op zoek naar donoren die bloed willen geven. Bovendien is de zomer een érg moeilijke periode om de bloedvoorraad op peil te houden. 

Bloedinzameling op vrijdag 18 augustus

Text: 

Club Brugge Foundation en het Rode Kruis hebben reeds 6 jaar een uitgebreide samenwerking met als doel zoveel mogelijk Clubsupporters bloed te laten geven bij het Rode Kruis. Ook dit seizoen zetten we allemaal samen dit engagement verder, daarom organiseren we opnieuw een bloedinzameling op vrijdag 18 augustus.

 

Vrijdag 18 augustus tussen 16u en 19u kan iedereen tussen 18 en 66 jaar bloed komen geven in het logegebouw van het Jan Breydelstadion.

 

Wil je lange wachtrijen vermijden? Reserveer alvast vooraf een tijdstip om bloed te geven via http://bloedinzameling.rodekruis.be/clubbrugge . Maar ook zonder reservatie ben je op 18 augustus van harte welkom om bloed te komen geven.

Kom op 18 augustus bloed geven en maak kans op een gesigneerd shirt
Kom op 18 augustus bloed geven en maak kans op een gesigneerd shirt

Elke bloeddonor maakt kans op een uniek cadeau

Iedereen die vrijdagmiddag 18 augustus bloed komt geven bij Club krijgt alvast een geschenkje van Club en maakt kans op een Clubshirt met de handtekeningen van alle Clubspelers!
Bloed geven is leuker met twee, breng dus gerust iemand mee!

Related articles