Kom op 23 augustus bloed geven bij Club Brugge

Club Brugge Foundation en het Rode Kruis hebben reeds 6 jaar een uitgebreide samenwerking met als doel zoveel mogelijk Clubsupporters bloed te laten geven. Kom op donderdag 23 augustus 2018 tussen 16u en 19u30 bloed geven in het logegebouw van het Jan Breydelstadion en red zo een mensenleven.

Bloed geven in het Jan Breydelstadion

 

70% van de bevolking heeft in zijn leven ooit bloed, plasma of bloedplaatjes nodig. Na een ongeval, bevalling of operatie bijvoorbeeld. Maar slechts 3% geeft ook effectief bloed. Het Rode Kruis-Vlaanderen is daarom permanent op zoek naar donoren die bloed willen geven. Club Brugge Foundation steunt deze zoektocht en organiseert op donderdag 23 augustus van 16u00 tot 19u30 een bloedinzameling in het logegebouw van het Jan Breydelstadion.

 

Reserveer nu alvast je plaatsje via deze link http://bloedinzameling.rodekruis.be/clubbrugge en vermijd zo te moeten wachten op 23 augustus.

 

Belangrijk:

Breng zeker je identiteitskaart mee! Doe de donorzelftest op www.rodekruis.be/donorzelftest om te zien als je in aanmerking komt om bloed te geven.

 

Maak kans op een vip-diner met meet and greet

Alle bloeddonoren die op donderdag 23 augustus bloed komen geven, maken kans op een vip-diner voor 4 personen met meet and greet tijdens één van de thuiswedstrijden van Club Brugge. Bloed geven is leuker met twee, breng dus gerust iemand mee!

Related articles