Kom tijdig naar het stadion voor België – Japan

Vanavond staat de vriendschappelijke interland tussen België en Japan gepland in het Jan Breydelstadion. In dat kader heeft de Brugse politie aanrijroutes en verkeersinfo meegedeeld aan de fans.

Er wordt gevraagd maximaal te carpoolen of het openbaar vervoer te gebruiken, aangezien de parkeerfaciliteiten in de buurt van het stadion beperkt zijn. Aanbevolen rijroutes worden door tekstkarren ter hoogte van de afritten van de E40 en N31 aangeduid en zijn als volgt:

Supporters met privé-voertuigen

  1. Supporters met tickets voor de tribune WEST (vakken 111 tot 125) nemen afrit 6 op de E40 (Jabbeke), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion. Supporters  die vanaf de E403 (uit de richting Kortrijk) komen, rijden tot aan de verkeerswisselaar met de E40 en volgen daar de E40 (A10) in de richting van Oostende.  Op de E40 nemen zij afrit 6 (Jabbeke), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion.  Op onderstaand plan wordt dit aangeduid met de rode route 1.

 

  1. Supporters met tickets voor de tribune NOORD (vakken 211 tot 225) nemen afrit 8 op de E40(Brugge), in de richting van Brugge.  Zij volgen de N31 tot aan de afrit Jabbeke/Sint-Andries en volgen dan de Gistelse Steenweg in de richting van het stadion. Supporters die vanaf de E403 komen (uit de richting van Kortrijk) komen automatisch op de N31 en volgen aansluitend bovenstaande route.  Op onderstaand plan wordt dit aangeduid met de blauwe route 2.

 

  1. Supporters met tickets voor de tribune OOST (vakken 311 tot 325) nemen afrit 8 op de E40 (Brugge), volgen de N31 tot aan de afrit VIVES Hogeschool en rijden dan via de Koningin Astridlaan in de richting van het stadion. Supporters die vanaf de E403 komen (uit de richting van Kortrijk) komen automatisch op de N31 en volgen aansluitend bovenstaande route. Op onderstaand plan wordt dit aangeduid met de groene route 3.

 

  1. Supporters met tickets voor de tribune ZUID (vakken 411 tot 425) nemen afrit 6 op de E40 (Jabbeke) ), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion. Supporters  die vanaf de E403 (uit de richting Kortrijk) komen, rijden tot aan de verkeerswisselaar met de E40 en volgen daar de E40 (A10) in de richting van Oostende.  Op de E40 nemen zij afrit 6 (Jabbeke), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion.  Op onderstaand plan wordt dit aangeduid met gele route 4.

Supporters met busvervoer

  1. Supportersbussen met Belgische supporters nemen afrit 8 op de E40 (Brugge),  volgen de N31 tot aan de afrit VIVES Hogeschool/Jan Breydelstadion en volgen dan de Koningin Astridlaan en de Koning Leopold III Laan tot aan het stadion.  Daar zullen de bussen verder worden begeleid tot op één van de voorbehouden busparkings O3/Watertoren.  Op onderstaand plan wordt dit aangeduid met de groene route 3.

 

  1. Supportersbussen met Japanse supporters nemen afrit 6 (Jabbeke) op de E40 in de richting van Brugge.  Zij volgen de Gistelse Steenweg tot aan de Zeeweg en rijden via de Doornstraat tot aan de voorbehouden busparking W2 in de Doornstraat.  Op onderstaand plan wordt dit aangeduid met de gele route 4.