Kom van de zon genieten op de Club Brugge Fandag

Naar aloude traditie werd in en rond het Jan Breydesltadion deze morgen de jaarlijkse Club Brugge fandag op gang getrapt.  Jong en oud vinden er hun gading bij de vele partners van Club Brugge. Daarnaast houden de Club Brugge dames een onderlinge demonstratiewedstrijd op het hoofdveld. Uitkijken is het naar de ploegvoorstelling, wanneer de fans eindelijk kennis kunnen maken met enkele nieuwe gezichten. Nog niets te doen deze namiddag? Kom van de zon genieten in en rond het Jan Breydelstadion!

Om tien uur vanmorgen stonden de eerste fans al vol ongeduld aan het Jan Breydelstadion. Zo’n twintigtal partnerstanden staan paraat langs de tribunes om een topdag te bieden aan de hand van goodies en leuke activiteiten.

 

Zo is de schaduw van de oosttribune omgetoverd in een heus paradijs voor de jongste fans. Je vindt er springkastelen in alle mogelijke vormen en maten. Daarnaast vind je er grime en de stand van Te Gek!?, de partner van het Club Brugge preseason.

 

Aan de Noordtribune kunnen fans terecht om kennis te maken met de nieuwe shirts, of deelnemen aan de Blauwe en Zwarte Tour. De eerste neemt iedereen mee door alle hoeken en kanten van het Jan Breydelstadion, terwijl de Zwarte tour je doorheen de Klokke leidt; het administratieve hart van Club Brugge.

 

Om 13:00 was het aan de Club Brugge dames. Zij gaven een demonstratiewedstrijd op het hoofdveld van het Jan Breydelstadion.

Daarna is het aan de Romeo's. Zij zullen de aanwezige fans opwarmen in aanloop naar de voorstelling van de a-kern. De dans zullen dan voor het eerst écht kunnen kennis maken met de nieuwe gezichten die dit jaar het blauw-zwarte shirt van Club Brugge zullen dragen. 

 

Hieronder vind je nog eens het dagprogramma. Wie nog wil afzakken, kan dat doen tot 18:00 en samen met ons genieten van de stralende zon. 

HET PROGRAMMA

10u00 - 18u00

Fandag (diverse activiteiten door Club Brugge en zijn partners)

10u00 - 12u30
Rondleidingen doorheen het stadion en de Klokke

11u00 - 19u00
Barbecue van de Supportersfederatie onder de Noordtribune

13u00 - 13u30
Wedstrijd van de Club Brugge dames op het hoofdveld

13u40 - 14u20

Optreden van de Romeo's op het hoofdveld

14u30 - 15u00
Spelersvoorstelling + ploegfoto in het stadion

15u30 - 17u00
Signeersessie op alle partnerstanden rond het stadion

 

Related articles