Open Stadion Tour brengt 500 bezoekers naar Jan Breydelstadion

Op woensdag 6 maart 2019 zette Club Brugge zijn deuren open voor de Open Stadion Tours. Tijdens een rondleiding van 90 minuten kregen de bezoekers een unieke blik achter de schermen bij Club Brugge.

11 hoogtepunten in 90 minuten

 

De Open Stadion Tour ging door op 3 momenten en lokte in totaal 500 bezoekers. De ervaren gidsen namen hun groep mee naar plaatsen in het Jan Breydelstadion die normaal niet toegankelijk zijn voor het grote publiek.

 

De deelnemers werden aan de hand van 11 hoogtepunten ondergedompeld in de roemrijke geschiedenis van Club Brugge. Er werd een uitgebreide blik achter de schermen van de organisatie geworpen. De veiligheidstoren, de perszaal, de VIP-ruimtes, de spelerstunnel en de heilige grasmat van Jan Breydel kwamen allen uitgebreid aan bod.

 

In het Club Museum werd de kampioensbeker uit de trofeekast gehaald zodat alle aanwezige supporters er samen mee op de foto konden. In de namiddag stond er ook nog een signeersessie in de Clubshop op het programma. De perfecte vakantiedag voor de aanwezige fans! 

 

Related articles