Ruud Vormer: “Steun aan de coach was fantastisch”

Kapitein Ruud Vormer kon Club niet aan een overwinning helpen tegen Waasland Beveren. De Nederlander was teleurgesteld dat Blauw-Zwart de kansen niet kon benutten.

Text: 

“Dit is niet verwacht. Beveren stond goed compact. Als je de kansen afmaakt in de eerste helft, dan is er weinig aan de hand. In de tweede helft lukte de 1-0, toen dacht ik dat het gedaan was. Maar daarna volgde de 1-1 en liepen we achter de feiten aan. We hebben gewoon de kansen niet benut. We moesten winnen en soms lukt dat niet. Tijdens de eerste helft hadden we de ruimte meer moeten benutten, in de tweede helft hielden ze meer de organisatie. Het scoren dat ontbrak vandaag. Ze vielen niet binnen en dan heb je een probleem.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

De supporters steunden de coach volop bij aanvang van de wedstrijd. “De steun aan de coach met dat spandoek was fantastisch. Wat hij meegemaakt heeft, dan gun je niemand. Knap hoe hij daar zo sterk in blijft. Hij was er drie dagen niet en we hebben gewoon goed getraind en een prima week gehad. Deze week moeten we er weer staan, Monaco staat dan voor de deur. Positief blijven dus en woensdag terug gas geven.” (KN)

Related articles