Ruud Vormer: “Winnen tegen Anderlecht is altijd belangrijk”

De wedstrijd tussen Club en Anderlecht was op elk vlak een topper. Beide ploegen gingen resoluut voor de zege en dan krijg je automatisch een aangename pot voetbal. Ruud Vormer vond de 2-1 overwinning niet alleen verdiend , maar ook heel belangrijk.

Text: 

“Ja, dit was het soort wedstrijd dat je elke week hoopt te spelen”, opende de Clubkapitein zijn perspraatje. “Elke wedstrijd tegen Anderlecht is belangrijk om te winnen en dan vooral het prestige dat dit duel met zich meebrengt. Niet alleen voor ons, maar op z’n minst ook voor de supporters en al wie Club Brugge een warm hart toedraagt. Ik vond dat we heel goed aan de wedstrijd begonnen. Eigenlijk hadden we bij de rust al meer dan een doelpunt verschil moeten voor staan, maar de laatste pass kwam enkele keren net niet aan.”

Ruud Vormer
Ruud Vormer

Vormer vond dat de aanwezigheid van Wesley een belangrijke rol speelde in de overwinning van Blauw-Zwart. “Zonder te overdrijven mag ik toch wel stellen dat Wesley vandaag nog maar eens bewezen heeft hoe belangrijk hij is voor ons. Hij kan een bal bijhouden, technisch is hij zeker ook niet te onderschatten en als hij de kans krijgt kan hij ook scoren. Wesley is dus een heel belangrijke speler voor Club. Ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken en met de nieuwelingen denk ik dat we sterk genoeg moeten zijn om ook dit seizoen weer mee te doen voor de prijzen. Volgende week naar Waregem is zeker ook geen makkie, maar ook daar gaan we voor de drie punten.” (FDC)

Related articles